Τριήμερο εκδηλώσεων  στην 61η γιορτή κρασιού στον Έμπωνα

Τριήμερο εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί για την 61η γιορτή κρασιού στον Έμπωνα.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στις 31 Αυγούστου, στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου, με κορυφαία εκδήλωση (1 Σεπτεμβρίου) τη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου και του Χρήστου Παπαδόπουλου (είσοδος δωρεάν).

Η γιορτή κρασιού διοργανώνεται από τον πολιτιστικό σύλλογο Έμπωνας “ο Αττάβυρος”, με  τη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του ΔΟΠΑΡ και της δημοτικής κοινότητας Έμπωνα.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων, στις οποίες θα προσφέρονται δωρεάν κρασί, σταφύλι, μουσταλευριά και γλυκό σταφύλι έχει ως εξής:

Παρασκευή 31 Αυγούστου, ώρα έναρξης 21.00
Χορεύουμε με τη Λύρα του Ατταβύρου Γιάννη Κλαδάκη και στο τραγούδι της Νομικής Στάπα. Την εκδήλωση πλαισιώνουν χορευτικά δρώμενα από τους πολιτιστικούς συλλόγους Έμπωνα.

Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου ώρα έναρξης 21.30
Διασκεδάζουμε με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Παπαδόπουλο.
Χορεύουν ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ασφενδίου”ΘΕΟΚΡΙΤΟΣ” από την Κω, ο σύλλογος Ποντίων Ρόδου “Ο ΔΙΓΕΝΗΣ” και τα δύο από τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Έμπωνα. Τα χορευτικά θα συνοδεύσει η τοπική ορχήστρα του Περούλη Αλέξανδρου.

Στο χώρο των εκδηλώσεων, ο φούρνος θα προσφέρει άρωμα νοσταλγίας και παράδοσης, αχνιστά παραδοσιακά αρτοσκευάσματα θα ετοιμάζονται μπροστά μας από τον κινητό ξυλόφουρνό μας, όπως επίσης θα γίνεται και η παρασκευή μουσταλευριάς.

Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου ώρα έναρξης 21.00
Θεατρική παράσταση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαγγέλου “Ο Αίθωνας”. «Για Στέργκος το μωρό, αλγκιώς ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΚ».