ΑΕΡΑ: Επέστρεψε ο Ροκάι, δίχτυα σε Κρήτη

Με την πίστη πως ο ΑΕΡΑ θα είναι έτοιμος την ώρα που πρέπει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Blue Star Ferries, ο Κώστας Παπαδόπουλος συνεχίζει την προετοιμασία των παικτών του, προκειμένου να τους φέρει στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, αλλά και να τους «μοντάρει» έγκαιρα στα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι, θα δοθεί κόντρα στον Διγενή σε γήπεδο και ώρα που θα ανακοινωθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ενδέχεται πάντως  οι «ερυθρόλευκοι» να πάνε σήμερα στην Αρχίπολη και να συνεχίσουν εκεί την προετοιμασία τους με τον Κώστα Παπαδόπουλο να υποβάλει τους παίκτες του σε οικογενειακό διπλό.

Στον μεταγραφικό τομέα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στην ομάδα. Επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους» και τέθηκε στην διάθεση του νέου του προπονητή, ο νεαρός Ροκάι από τον Απόλλωνα Καλυθιών.

Η πιο σημαντική είδηση που βγαίνει από το «στρατόπεδο» του ΑΕΡΑ, είναι πώς οι άνθρωποι της Διοίκησης Χριστοφή εξετάζουν δυο πολύ καλές περιπτώσεις έμπειρων ποδοσφαιριστών από την Κρήτη. Έχουν προχωρήσει μάλιστα και οι δυο και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.