Στις 3 Σεπτεμβρίου  ξεκινάει ο Φοίνικας

Αναμφίβολα ο Φοίνικας έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια στο beachvolley το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται σιγά σιγά.

 Αφού έφτιαξε στην παραλία της Κρεμαστής  τα δύο πολύ όμορφα γήπεδα, μάζεψε σε αυτά πολλά μικρά παιδιά κι αισθάνθηκε την ανάγκη σαν σύλλογος, να ευχαριστήσει όλους όσοι  ενεπλάκησαν σε αυτή την προσπάθεια.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φοίνικας αναφέρει πλήν των σχετικών ευχαριστιών και το ξεκίνημα της φετινής περιόδου στη σάλα που εχει ορισθεί για τις 3 Σεπτεμβρίου:

''Με πολύ κόπο και μεράκι και την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης, της τοπικής κοινότητας Κρεμαστής, του ΔΟΠΑΡ και των χορηγών μας, δύο γήπεδα Beach Volley, αυτό το καλοκαίρι, είναι πλέον γεμάτα από παιδιά.
Ένας χώρος εγκαταλελειμμένος, γέμισε παιδικά χαμόγελα και αυτό μας κάνει όλους υπερήφανους.  

Ο ΑΕΣΠ Φοίνικας ευχαριστεί όλους τους συντελεστές που βοήθησαν, ούτως ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος χώρος άθλησης για τα νέα παιδιά στην ευρύτερη περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Πεταλούδων.

Ευχαριστούμε ονομαστικά τους: Νίκος ΑΕ, Ι&Π Μπάκης ΟΕ, Ηλεκτροδομή ΑΕ, Smart Electrics, Καλιβούρη ΑΦΟΙ ΟΕ, Κασιώτη Σταύρο του Χρήστου, Χατζηαντωνίου Μανώλη, Παπαγρηγορίου Δημήτρη,  Σενατόρε Αντόνιο, Ορφανό Νεκτάριο, Τσίκκη Δημήτρη, Ανδρέου Ανδρέα. Η καλοκαιρινή σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της για τους αθλητές μας και όλοι ετοιμαζόμαστε να μεταφερθούμε με ανυπομονησία στη σάλα.

Έναρξη των προπονήσεων για τα αγωνιστικά τμήματα ορίζεται η 3η Σεπτεμβρίου, ενώ για τις ακαδημίες η 13η Σεπτεμβρίου. Σύντομα θα ενημερωθείτε για τους τρόπους εγγραφής στα τμήματά μας».