Τιμήθηκε ο σύλλογος “Αγία Μαρίνα” Παραδεισίου

Τιμήθηκε ο σύλλογος “Αγία Μαρίνα” Παραδεισίου

Τιμήθηκε ο σύλλογος “Αγία Μαρίνα” Παραδεισίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 863 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο 18 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα, τα μέλη του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού συλλόγου Παραδεισίου η “Αγία Μαρίνα”, η Πρόεδρος Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη, η γενική Γραμματέας Ειρήνη Παπακωνσταντίνου- η Ταμία Εφημία Αθανασιάδη, η Αντιπρόεδρος Φλώρα Παπακωνσταντίνου, η επί των Δημοσίων Σχέσεων Ειρήνη Πίπου, για θέματα περιβάλλοντος Φωτεινή Στεργιάδη και Εσωτερικών υποθέσεων Σεβαστή Περιφεράκη προσκλήθηκαν από τον σύλλογο “ΚΛΕΑΝΘΗΣ” Παραδεισίου.

Τους τίμησαν με τιμητική πλακέτα για το έργο τους, αλλά και για την ποσότητα φαρμακευτικού υλικού, καλλυντικών και ειδών προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν-κλπ) βάρους περίπου 150 κιλών που τους διέθεσαν.

Την πλακέτα παρέλαβε ο σύλλογος δια της προέδρου.

Η συγκίνηση των μελών ήταν μεγάλη, γιατί παρακολούθησαν τουρνουά με πρωταγωνιστή τον “ΚΛΕΑΝΘΗ” και τα μέλη του.

Η συγκίνηση όμως της προέδρου ήταν ακόμη μεγαλύτερη, γιατί πρόεδρος του “ΚΛΕΑΝΘΗ” υπηρξε για πολλά χρόνια επίσης ο πατέρας της, και το σταδιο ήταν το σπίτι της οικογένειάς της, αφού ήταν στην φάση της διαμόρφωσης πριν περίπου 45 χρόνια. Είχαν ένα φορτηγό και η οικογένεια ήταν στην καμπίνα του αυτοκινήτου και οι παίχτες στην καρότσα, για τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Στα εντός έδρας παιχνίδια , στο στάδιο γινόταν πανηγύρι, με όλη τη νεολαία παρούσα, μαζί με τις οικογένειές τους.

Ήταν η ατραξιον της Κυηριακής και από το στάδιο δεν έλειπε κανένας. Φυσικά ο “ΚΛΕΑΝΘΗΣ” δεν μόνο ποδοσφαιρικός, ήταν μορφωτικός με σπάνια βιβλιοθήκη δανειστική, ήταν θεατρικός αφού πολύ συχνά έδινε παραστάσεις στο θέατρο πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, που τώρα ανασκευάζεται.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας