Ρόδος: Νόμιμη κρίθηκε η απεργία των οδηγών τουριστικών λεωφορείων

Εκδόθηκε πριν από λίγη ώρα η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου (διαδικασία εργατικών διαφορών) με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή που είχε κατατεθεί κατά του σωματείου οδηγών τουριστικών λεωφορείων «Κολοσσός»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της εταιρείας Ελληνικά Λεωφορεία Α.Ε. η οποία ζητούσε να κηρυχθεί η απεργία των οδηγών τουριστικών λεωφορείων, παράνομη και καταχρηστική.

Την είδηση αυτή «χαιρέτισε» με σχόλιο του στη σελίδα του στο διαδίκτυο ο πρόεδρος του σωματείου «Κολοσσός» κ. Στέλιος Καπάνταης ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά και δικαιοσύνη σας ανακοινώνω ότι η αγωγή κατά την απεργία που κήρυξε το σωματείο μας με απόφαση του δικαστηρίου βγήκε άκυρη. Η απεργία συνεχίζετε νόμιμα και μη καταχρηστική. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για την υποστήριξη που δείξατε στο πρόσωπο μου και στο Δ.Σ του Κολοσσός».

Το σωματείο των οδηγών τουριστικών λεωφορείων εκπροσωπούν οι δικηγόροι κ.κ. Ηλίας Ζωγραφίδης και Σάββας Λυριστής, την εταιρεία Ελληνικά Λεωφορεία οι δικηγόροι κ.κ. Κωσταντίνος Ανυφαντής και Αλέξανδρος Μουρίκης ενώ τα τουριστικά γραφεία της περιοχής μας ο κ. Χάρης Βασιλειάδης.