Μάικ Αγγελιάδης: «Η ελπίδα παραμένει ζωντανή για το γκολφ Αφάντου»

Μάικ Αγγελιάδης: «Η ελπίδα παραμένει ζωντανή για το γκολφ Αφάντου»

Μάικ Αγγελιάδης: «Η ελπίδα παραμένει ζωντανή για το γκολφ Αφάντου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1410 ΦΟΡΕΣ

Επιμένει και αισιοδοξεί για την επένδυση στο γκολφ Αφάντου, ο γνωστός ομογενής επιχειρηματίας Μάικ Αγγελιάδης, οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο νησί μας για διακοπές, αλλά και για την πρώτη πανελλήνια προβολή της ταινίας “Swing Away που ο ίδιος χρηματοδότησε και προβάλει τη Ρόδο.

Ο κ. Αγγελιάδης χθες μίλησε στην εκπομπή «ουδέτερη ζώνη» και στον
notosnews για την ταινία, αλλά και για την επένδυση στο γκολφ Αφάντου που παρά την μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει για την υλοποίηση της επένδυσης αυτής, εξαιτίας της γραφειοκρατίας που επικρατεί στην χώρα μας και την εμπλοκή της αρχαιολογίας, επιμένει να την προχωρήσει και να πραγματοποιήσει τα σχέδια που έχει, για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου.

«Μεγαλώνουμε ηλικιακά, μειώνεται ο ενθουσιασμός, αλλά η ελπίδα παραμένει ζωντανή»δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελιάδης, ο οποίος παρά τα εμπόδια που προέκυψαν εδώ και τέσσερα χρόνια για την υλοποίηση της τεράστιας επένδυσης στο γκολφ Αφάντου, επιμένει και ονειρεύεται όπως ο ίδιος δήλωσε για την πραγματοποίηση της, προκειμένου να καταστεί πραγματικό στολίδι για την Μεσόγειο.

Όπως τόνισε ο κ. Αγγελιάδης, είναι έτοιμος να επενδύσει 250 εκατ- 550 εκατ ευρώ για να αξιοποιηθεί το γκολφ Αφάντου, το οποίο θα προσελκύσει τουρίστες υψηλής εισοδηματικής στάθμης στο νησί μας και θα συμβάλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Μάλιστα έκανε γνωστό πως αμερικανικοί όμιλοι ήδη δείχνουν ενδιαφέρον για το γκολφ Αφάντου, τονίζοντας πως η Ρόδος έχει ανάγκη και από ένα δεύτερο γκολφ, που ο ίδιος είναι έτοιμος να χρηματοδοτήσει. Όπως δήλωσε ο κ. Αγγελιάδης σε συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, του έκανε γνωστό πως πρόθεση του είναι μόλις η επένδυση για το δεύτερο γκλοφ, γίνει κερδοφόρα και «καλύψει» τα χρήματα που διέθεσε θα το παραχωρήσει στο Δήμο Ρόδου.

Σε ό,τι αφορά το γκολφ Αφάντου αυτή την περίοδο η αρχαιολογική υπηρεσία πραγματοποιεί ανασκαφές και τομές στα τμήματα της έκτασης που πρόκειται να αναγερθούν οι ξενοδοχειακές μονάδες. Μέχρι σήμερα οι ανασκαφές και οι τομές δεν έφεραν στο «φως» σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα, αν και ο επενδυτής προτίθεται να αλλάξει τα σχέδια για την κατασκευή των ξενοδοχειακών μονάδων, σε περίπτωση που στην συγκεκριμένη έκταση που προορίζεται για αυτό το σκοπό βρεθούν αρχαιολογικοί θησαυροί τους οποίους και θα αναδείξει.

Διαβάστε ακόμη

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Ο δικηγόρος Στέφανος Καψάλης εξελέγη περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Τετάρτη 1η Μαΐου

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο