Με διαφορετικό πρόσωπο ο Νηρέας

Με διαφορετικό πρόσωπο ο Νηρέας

Με διαφορετικό πρόσωπο ο Νηρέας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 151 ΦΟΡΕΣ

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του πραγματοποιούν ήδη το πρώτο μέρος της προετοιμασίας τους στην Κρεμαστή. Το θέμα της ενίσχυσης πάντως δεν έχει κλείσει ακόμα για τον σύλλογο

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στον διαφορετικό πια Νηρέα ενόψει της έναρξης της νέας περιόδου με προπονητή το Γιώργο Σαββιδάκη στο γήπεδο Κρεμαστής.

Ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από το περσινό εφηβικό τμήμα του Φοίβου, οι οποίοι δεν έχουν πια δικαίωμα συμμετοχής στα νέα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΔ, θα πάρουν τις ευκαιρίες τους στη Β’ Κατηγορία ως ένα… στοίχημα ν’ αποδείξουν ότι αξίζουν να έχουν παρουσία και σε μεγαλύτερη κατηγορία μέσα από τη σωστή δουλειά.

Από ‘κει και πέρα όμως, αυτοί οι παίκτες θα πλαισιωθούν κι από άλλους, είτε λίγο μεγαλύτερους ή και μικρότερους που έχουν όρεξη και μπορούν να προσφέρουν, για να έχει η ομάδα και την ανάλογη αξιοπρεπή πορεία.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο άλλωστε ο Γιώργος Σαββιδάκης θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση για τη συνέχεια του σχεδιασμού και την παρουσίαση ενός αξιόλογου και ελπιδοφόρου συνόλου.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα