Εκδηλώσεις στη Ρόδο για τους γάμους Κινέζων

Σειρά εκδηλώσεων και ενεργειών προώθησης των γάμων ως εξειδικευμένη μορφή τουρισμού στην κινέζικη αγορά, θα πραγματοποιήσει η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τον Οκτώβριο στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στην τελευταία οικονομική επιτροπή, η εν λόγω δράση έχει ως στόχο την προβολή του νησιού μας ως ιδανικού προορισμού για γαμήλιο τουρισμό. Η γαμήλια βιομηχανία στην Κίνα, γνωρίζει μεγάλη άνθηση. Όλο και περισσότερα ζευγάρια ταξιδεύουν στο εξωτερικό αναζητώντας ένα ξεχωριστό περιβάλλον για τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής τους.

Μάλιστα στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα καλύψει τα έξοδα διαμονής για 7 διανυκτερεύσεις, μετακινήσεις, διατροφή, εκδρομές, ξεναγήσεις και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Σύμη, 27 ατόμων που θα έρθουν για το σκοπό αυτό στη Ρόδο από την Κίνα.

Επίσης εγκρίθηκε η διαφημιστική προβολή της Ρόδου για δύο μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο από την εταιρεία MOUZENIDIS TRAVEL στη Ρωσία, η οποία θα γίνει από τα κοινωνικά μέσα επικοινωνίας της.

Παράλληλα εγκρίθηκε η συμμετοχή της περιφέρειας στην τρίτη διεθνή έκθεση τουρισμού Ergo Marathon Expo 2018 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 8 έως 10 Νοεμβρίου και θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do. Εκεί η περιφέρεια θα έχει δικό της περίπτερο έκτασης 54 τ.μ.

Συμμετοχή θα έχει όμως η περιφέρεια και στην 34η διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2018 η οποία θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το διάστημα από 9 έως 11 Νοεμβρίου, όπου θα έχει περίπτερο 176 τ.μ.

Επίσης παρούσα θα είναι η περιφέρεια και τα νησιά μας με περίπτερο 160 τ.μ. στην 5η διεθνή έκθεση τουρισμού Athens International Tourism  Expo που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 7 έως 9 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Metropolitan Expo. Τέλος,  εγκρίθηκαν από την οικονομική επιτροπή και θα υλοποιηθούν δράσεις προβολής της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου μέσω της Aegean και της Ryan Αir .