25 Χρόνια παρουσίας κλείνει φέτος ο Όμιλος H Hotels

Τα 25 χρόνια παρουσίας του γιορτάζει φέτος ο Όμιλος H Hotels της οικογένειας Χατζηλαζάρου.
Τα πολυτελή ξενοδοχεία του Ομίλου που βρίσκονται στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού έχουν στόχο να προσφέρουν στους επισκέπτες της Ρόδου εμπειρίες διακοπών παγκόσμιας κλάσης, σε έναν από τους ωραιότερους προορισμούς της Μεσογείου.

Ως ένας από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς Ομίλους στην Ελλάδα, ο Όμιλος H Hotels Collection έχει αναπτύξει, όπως είναι γνωστό, μια δυναμική παρουσία μέσα από διαρκείς επενδύσεις. Διατίθενται συνολικά 2150 κλίνες με 6200 κρεβάτια.
Ο Όμιλος, αριθμώντας προσωπικό 1300 ατόμων, φροντίζει να παρέχει άψογες συνθήκες εργασίας σε όλους τους υπαλλήλους του.

Ο Όμιλος Χατζηλαζάρου συνεχίζει να επενδύει στην πολυτέλεια και να ενισχύει την τοπική οικονομία.
Φέτος καλωσορίζει το Mayia Exclusive Resort & Spa, ένα premium all inclusive ξενοδοχείο, που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την περιοχή.

Καθένα από τα έξι πολυτελή ξενοδοχεία στη Ρόδο αποτελεί ένα μοναδικό κόσμο διακοπών, μια όαση αναζωογόνησης με εξαιρετικές παροχές, υπέροχα εστιατόρια, απεριόριστες επιλογές για διασκέδαση και χαλάρωση.

Για τους επισκέπτες που επιθυμούν αποκλειστικότητα και ιδιωτικές στιγμές, ο Όμιλος H Hotels Collection διαθέτει ξενοδοχεία, με εξαιρετικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις, γκουρμέ εστιατόρια και προσωπική εξυπηρέτηση.

 

Ο ξενοδόχος κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου