Στην άκρη κάθε ελευθερίας υπάρχει μια απόφαση

Γράφει ο
Μιχ. Β. Μαντικός

Η Νέα Δημοκρατία είναι ο βασικός πυλώνας σταθερότητας στο πολιτικό οικοδόμημα της χώρας μας. Οι τραγικές επιλογές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν βλάψει επικίνδυνα και τη  λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Το τραγικό αυτό γεγονός η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να το ανεχθεί. Έτσι, διαμορφώνει το πλαίσιο της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με αυτό, στηρίζει πρόσωπα που θέλουν και μπορούν να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις που θα διαχειριστούν. Πρέπει φυσικά να σημειωθεί ότι υπάρχουν αρκετά πρόσωπα με κύρος και γνώση, στο χώρο των μελών και φίλων της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου – για τα οποία είμαστε υπερήφανοι- που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά και αποδοτικά στις ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής μας.

Όμως, το ουσιαστικό ζήτημα που τίθεται σήμερα είναι, η αντιμετώπιση των προβλημάτων λόγω των χαμένων ευκαιριών και η συμπαγής πορεία στήριξης των επιλογών της Νέας Δημοκρατίας ώστε, η χώρα μας να βρει ξανά τον παραγωγικό βηματισμό της. Είναι αυτονόητο ότι, δεν περισσεύει κανείς.

Κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας έχει αντιληφθεί πλέον με τον πιο δυσάρεστο τρόπο τι σημαίνει το: πρώτη φορά αριστερά. Φτάνει πια. Ποτέ πια αριστερά!