Εντυπωσιακή η συναυλία του  Σταύρου Ξαρχάκου με την Αλκηστις Πρωτοψάλτη

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συναυλία που έδωσαν την περασμένη Τετάρτη (22 Αυγούστου) στο θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, οι οποίοι τιμήθηκαν από το ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου.

Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες μετά από έναν πλήρη και απόλυτα επιτυχημένο κύκλο στα μεγάλα θέατρα και πόλεις της Ελλάδας, αλλά και δύο μεγαλειώδεις soldout συναυλίες στο Ηρώδειο, βρέθηκαν και στη Ρόδο.

Οι δύο σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα το οποίο δεν χόρταινε κανείς να βλέπει, και φυσικά καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που από νωρίς είχε κατακλύσει το θέατρο της Μεσαιωνικής πόλης.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος βρέθηκε επί σκηνής μαζί με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε ένα πρόγραμμα που διήυθυνε ο ίδιος και κατά την διάρκεια του οποίου ακούστηκαν τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της ερμηνεύτριας.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας οι δύο εξαίρετοι καλλιτέχνες τιμήθηκαν από το ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου «για την μεγάλη τους προσφορά στο ελληνικό τραγούδι και τις αξίες που αντιπροσωπεύουν ως Έλληνας πολίτης καταναλωτής» ενώ τους απονεμήθηκαν συμβολικά και από ένα δεντράκι ελιάς.

Σημειώνεται πως μαζί με τον Σταύρο Ξαρχάκο και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήταν οκταμελής ορχήστρα αποτελούμενη από τους μουσικούς:
Νεοκλής Nεοφυτίδης – Πιάνο
Παντελής Ντζιάλας - Κιθάρα
Βασίλης Δρογκάρης - Ακορντεόν
Ηρακλής Ζάκκας - Μπουζούκι

Δημήτρης Ρέππας - Μπουζούκι
Πέτρος Βαρθακούρης - Κοντραμπάσο
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – Κιθάρα, Νυκτά, Έγχορδα
Φίλιππος Τσεμπερούλης – Πνευστά