Ο Όμιλος Atlantica δίνει αίμα, δίνει ζωή!

«Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή»! Με το μήνυμα αυτό οι εργαζόμενοι και η  Διοίκηση του Ομίλου Ξενοδοχείων «ATLANTICA HELLAS»  πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία υπό την αιγίδα του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και τη συμμετοχή περισσότερων από 86 εθελοντών. Στο κάλεσμα του Ομίλου ανταποκρίθηκαν αρκετοί ακόμα εργαζόμενοι οι οποίοι ωστόσο τη συγκεκριμένη μέρα δεν πήραν την έγκριση του υπεύθυνου γιατρού για αιμοληψία.

Η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του συνόλου των ξενοδοχείων στη Ρόδο, του Κύπριου επιχειρηματία Νικολή Νικολαΐδη και έγινε στο ξενοδοχείο “Holliday Village”.

Πρόκειται για την 3η συνεχή χρονιά που το προσωπικό ανταποκρίνεται στο ετήσιο κάλεσμα του Ομίλου,  γεγονός που έχει οδηγήσει στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου η οποία εδώ και δύο χρόνια εξυπηρετεί χειρουργικές επεμβάσεις και σοβαρά περιστατικά όχι μόνο του προσωπικού των ξενοδοχείων και συγγενών τους, αλλά και άλλων που το έχουν ανάγκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία και στα ξενοδοχεία του της Κύπρου.

Η Διοίκηση ευχαριστεί το προσωπικό για τη μεγάλη ανταπόκριση και μάλιστα κατά το μήνα Αύγουστο, περίοδο πλήρους απασχόλησής του που οι ανάγκες ωστόσο σε αίμα είναι αυξημένες και δίνει ραντεβού για νέα αιμοληψία  τον Αύγουστο του 2019.

Ευχαριστεί επίσης το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ρόδου και τον υπεύθυνο γιατρό του Νοσοκομείου για την επίτευξη της αιμοληψίας Αθανάσιο Χαστά.