Μαθαίνει αντιπάλους ο ΑΣΤΙΡ

Μαθαίνει  αντιπάλους ο ΑΣΤΙΡ

Μαθαίνει αντιπάλους ο ΑΣΤΙΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 122 ΦΟΡΕΣ

Αύριο λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στη Β’ Εθνική γυναικείου ποδοσφαίρου. Συνεχίζονται οι προετοιμασίες και για το αναπτυξιακό τουρνουά «Rhodes Youth Ladies Football Festival 2018»

Μεθαύριο στους Αγίους Αποστόλους ξεκινάει η προετοιμασία για τις παίκτριες της ομάδας γυναικείου ποδοσφαίρου του ΑΣΤΙΡ ενόψει της συμμετοχής τους και φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Μάλιστα χθες προηγήθηκε μια πρώτη συνάντηση με το νέο προπονητή, Γιάννη Κουμέντο, για να δοκιμαστούν και κάποιες παίκτριες στο γήπεδο όπου θα διεξαχθούν και οι προπονήσεις. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν την αγωνία τους για το πώς θα καταρτιστούν οι τέσσερις όμιλοι στην κατηγορία, αφού έως και αύριο μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή οι ομάδες, βάσει της προκήρυξης. Σε περίπτωση που οι ομάδες με δικαίωμα συμμετοχής δεν αποστείλουν τη δήλωσή τους, μπορούν οι δεύτερες ή τρίτες επιλαχούσες να το πράξουν έως τις 4 και τις 7 Σεπτεμβρίου, αναλόγως των περιπτώσεων. Έτσι, οι επόμενες μέρες θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τον καταρτισμό των ομίλων.

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το τουρνουά

Στον ΑΣΤΙΡ όμως δεν μένουν απλώς και μόνο σε μια τυπική παρουσία σε εθνική κατηγορία, αλλά γίνεται μεγάλη προσπάθεια ανάπτυξης κι ανάδειξης κοριτσιών από τη Ρόδο με πιθανότητες να προχωρήσουν σε ανώτερο επίπεδο. Απόδειξη αυτών είναι η διεξαγωγή του τουρνουά στο νησί μας με την ονομασία «Rhodes Youth Ladies Football Festival 2018» από 14 έως 18 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου σε τέσσερα γήπεδα. Αυτές τις μέρες γίνονται οι απαραίτητες συνεννοήσεις, αφού δεν θα συμμετάσχουν μόνο ομάδες από τη Ρόδο αλλά κι εκτός αυτής. Οι συμμετέχουσες θα προέρχονται από τα υπόλοιπα νησιά του νομού μας, ενώ υπάρχει κι επιθυμία για παρουσία και από την Κύπρο.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ