Σωτήρης Σοκορέλος: Ο πρώτος των πρώτων μέσα από  τα μάτια των δικών του ανθρώπων

Ο Σωτήρης Σοκορέλος, ο Ροδίτης, που κατάφερε να σαρώσει όλα τα ρεκόρ και να εισαχθεί πρώτος στην κορυφαία Ιατρική Σχολή της χώρας, των Αθηνών, είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, που κατάφερε μέσα από συστηματικό διάβασμα να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Οι δικοί του άνθρωποι, συγκινημένοι από την εκπληκτική και μοναδική του επίδοση, απέστειλαν στη «Ροδιακή» σχετική επιστολή αναφέροντας:
«Σωτήρη μας, φίλε μας ,αδερφέ μας, παιδί μας, γλυκέ μας άνθρωπε. Μας έδωσες τη μεγαλύτερη χαρά σήμερα ! Και μας την έδωσες, γιατί ξέρουμε ότι μέσα από την επιλογή σου αυτή είσαι  ειλικρινά ευτυχισμένος! Πάντα γλυκός με όλους, πάντοτε με μια βαθιά θέληση να βοηθάς τους γύρω σου...

Μπράβο αγάπη μας ,χίλια μπράβο. Οι κόποι τόσων χρόνων ευοδώθηκαν. Δεν πρέπει να μας λες εσύ «ευχαριστώ», αλλά εμείς σε σένα που έχουμε ένα τόσο ξεχωριστό άνθρωπο πλάι μας! Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας τα καλύτερα για εσένα και για όσους αγαπάς!!ΠΡΩΤΟΣ στην Ιατρική Αθηνών ,ΠΡΩΤΟΣ και στην καρδιά μας

Κατάφερες να κάνεις πραγματικότητα ένα όνειρο τόσων χρόνων !!!Δίπλα στον πατέρα σου  κ. Μιχάλη Σοκορέλο, διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής Ρόδου, έμαθες πώς είναι να δίνεις τα πάντα για να βοηθάς το συνάνθρωπό σου. Κι αυτό φάνηκε από τον τρόπο που φέρεσαι στους φίλους σου και από το πόσο τους έχεις σταθεί όλα αυτά τα χρόνια .Είσαι φίλος αληθινός .

Είσαι ένα άξιο παιδί. Πέρυσι πέτυχες κι πάλι υψηλή βαθμολογία και πέρασες στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών . Όμως ήθελες να ακολουθήσεις το όνειρό σου και παρά τις δυσκολίες, δεν το έβαλες κάτω και τα κατάφερες. Συγχαρητήρια, αστέρι μας! Ευχόμαστε να γίνεις ο καλύτερος ορθοπεδικός του κόσμου ! Σ´ αγαπάμε πολύ!»
Οι δικοί σου άνθρωποι ...