Το πρώτο δεκαήμερο Οκτωβρίου το τουρνουά του "Ροδίων Άθλησις"

Το «Ροδίων Αθλησις»  κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τις ημερομηνίες και να διοργανώσει σπουδαίο τουρνουά, με την συμμετοχή ομάδων ακόμα και της Volleyleague, που με την παρουσία τους εδώ, θα προσελκύσουν αρκετό κόσμο που θέλει να δει καλό βόλεϊ ακόμα και στο στάδιο της προετοιμασίας των ομάδων. 

Είναι αλήθεια πως η Διοίκηση Νικολιδάκη ζήτησε τη στήριξη, πέρα από τους χορηγούς του και των φορέων  της πολιτείας, προκειμένου να είναι κοινή η προσπάθεια αυτής της διοργάνωσης. 

Μέχρι χθες πάντως όπως έγινε γνωστό, ο μόνος φορέας που εξέφρασε την στήριξή του στην διοργάνωση σπουδαίου τουρνουά, είναι ο ΔΟΠΑΡ. Είναι εξάλλου νωπή ακόμα –σε ό,τι αφορά το βόλεϊ- η συνδιοργάνωση με την ΕΟΠΕ του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στο κλειστό της Καλλιθέας. Η Διοίκηση του «Ροδίων» μίλησε με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Στέφανο Κυριαζή για τις λεπτομέρειες αυτού του τουρνουά και σαφέστατα βρήκε μεγάλη ανταπόκριση.

Είναι αλήθεια πως ζητήθηκε η βοήθεια και άλλων φορέων, αλλά δίπλα σε αυτή την προσπάθεια του «Ροδίων», βρέθηκε μόνο ο Δήμος Ροδίων με τον ΔΟΠΑΡ και τον πρόεδρό του. 

Όπως έγινε γνωστό και κατόπιν συνεννόησης, το τουρνουά θα διεξαχθεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και θα συμμετάσχουν σε αυτό τελικά, μια ομάδα της Volleyleague και μία της Α2, πέρα από τη Ροδίτικη ομάδα. 
Από πλευράς ομάδων της Volleyleague, εκείνο που σημειώνεται είναι πως η Διοίκηση Νικολιδάκη είναι σε διαρκή επαφή με αρκετές ομάδες και περισσότερο με τον Φοίνικα Σύρου, που είναι ομάδα της ίδιας περιφέρειας, αλλά και τον Ηρακλή και την ΑΕΚ. 

Οριστικές απαντήσεις θα έχει φυσικά μετά την κλήρωση της Volleyleague που γίνεται αυτές τις μέρες, οπότε και θα ξεκαθαριστεί ποια ομάδα της μεγάλης Κατηγορίας θα έρθει στο τουρνουά..