Επέστρεψε στο «σπίτι» του ο Χατζηπέτρος

Ολοκληρώθηκε χθες η μία από τις δύο μεταγραφές που έχει να κάνει ως το τέλος της εβδομάδας η ομάδα της Ρόδου. Απέκτησε ένα δικό της παιδί, που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις ακαδημίες της. Πρόκειται για τον Στέλιο Χατζηπέτρο, που μετά από μια περιοδεία σε ΑΕΡΑ, Διαγόρα, Ιάλυσο και Άρη Αρχαγγέλου, επιστρέφει στο «σπίτι» του.

Ο 27χρονος πλέον παίκτης, αν και είχε ήδη συμφωνήσει με τον Άρη γιαι την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο, τελικά κατάφερε να αποδεσμευθεί, με την ομάδα του Αρχαγγέλου να κάνει δεκτό το αίτημά του. Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της Ρόδου:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του Στέλιου Χατζηπέτρου. Ο Στέλιος, ο οποίος γεννήθηκε το 1991 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ, επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, στην οποία έκανε, σε ηλικία 6 ετών, τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του. Επίσης, φόρεσε τη φανέλα του ΑΕΡΑ, του Διαγόρα, του Ιάλυσου και του Άρη Αρχαγγέλου. Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Στέλιο Χατζηπέτρο στη μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια των «ελαφιών» και του εύχεται να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες στις διοργανώσεις της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019».
Μάλιστα ο παίκτης νιώθοντας υποχρεωμένος να ευχαριστήσει τον Άρη για την κατανόηση που έδειξε στο αίτημά του,  προχώρησε σε ευχαριστήρια δήλωση:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τη διοίκηση του Άρη Αρχαγγέλου για την ικανοποίηση του αιτήματός μου να μείνω ελεύθερος. Ήταν τιμή που φόρεσα τη φανέλα του ιστορικού Άρη, ο οποίος θα έχει πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Εύχομαι ολόψυχα στους ανθρώπους του να έχουν μία καλή και δημιουργική αγωνιστική σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Πλέον η Ρόδος απομένει να ανακοινώσει ακόμη μία μεταγραφή ως το Σάββατο, με την οποία και θα ολοκληρώσει το ρόστερ της.