Θα έχουμε καλή συνεργασία με τον νέο υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση

Θα έχουμε καλή συνεργασία με τον νέο υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση

Θα έχουμε καλή συνεργασία με τον νέο υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 293 ΦΟΡΕΣ

Αυτό τόνισε ο περιφερειάρχης που επικοινώνησε μαζί του και του έδωσε συγχαρητήρια

Την πεποίθηση ότι θα έχει καλή συνεργασία με τον Αλέξη Χαρίτση και από τη νέα του θέση ως υπουργού Εσωτερικών, εξέφρασε χτες ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος κληθείς να σχολιάσει το νέο κυβερνητικό σχήμα μετά τον ανασχηματισμό.

Ο περιφερειάρχης που επικοινώνησε χτες με τον κ. Χαρίτση για να τον συγχαρεί, με αφορμή τη στενή συνεργασία που είχε μαζί του από την προηγούμενη θέση του ως αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και ανάπτυξης, δήλωσε ότι από το υπουργείο Εσωτερικών πλέον, μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας. Ειδικότερα σχολιάζοντας το νέο κυβερνητικό σχήμα ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε τα εξής: «Έχω περιγράψει με πολύ θετικά λόγια από το παρελθόν τη συνεργασία μας με τον Αλέξη Χαρίτση, και έχω πει δημόσια ότι από την προηγούμενη θέση του στήριξε τα νησιά μας.

Αυτό μας δίνει την αισιοδοξία ότι σε κάθε περίπτωση και στο υπουργείο εσωτερικών θα έχουμε μία καλή συνεργασία. Στον ίδιο είπα ότι το υπουργείο εσωτερικών είναι ένας πολύ σοβαρός μοχλός στα χέρια ανθρώπων με ανοιχτό μυαλό. Μπορεί να παραχθεί πολύ σοβαρό έργο για τη χώρα ολόκληρη. Μπορεί να χτίσει ένα πλαίσιο ώστε η ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας να στηριχτεί χωρίς χρηματοδότηση. Είμαι αισιόδοξος ότι ο Αλέξης Χαρίτσης θα προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.

Να συγχαρώ για την αναβάθμισή του και το Δωδεκανήσιο Νεκτάριο Σαντορινιό και να του ευχηθώ καλή δύναμη στο έργο του. Στο υπουργείο Τουρισμού η συνεργασία μας με την Έλενα Κουντουρά είναι πολύ καλή, έχουμε βρει ένα βηματισμό και είναι καλό ότι παραμένει, Στο Ναυτιλίας έχουμε το σημείο αναφοράς μας, στο Αγροτικής Ανάπτυξης ίσως μας στείλει κάποιους μήνες πίσω ορισμένα πράγματα που είχαμε προχωρήσει με τον προηγούμενο υπουργό.

Το υπουργείο Πολιτισμού είναι πολύ σημαντικό για την περιφέρεια και εκεί έγινε αλλαγή καθώς είχαμε βρει ένα μονοπάτι να βαδίσουμε, παραμένουν όμως οι υπόλοιποι παράγοντες, άρα θα έχουμε μία συνέχεια, ενώ στο Οικονομίας και ανάπτυξης έχουμε βάλει τις βάσεις σε ό,τι αφορά το νότιο Αιγαίο».

Διαβάστε ακόμη

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη

Ο Γιώργος Παυλούς, πρόεδρος της "Κολοσσός 2047", ορίστηκε εντεταλμένος Μεσαιωνικής Πόλης

Γ. Νικητιάδης: «Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με το ΙΝΚΑ – Στο “κενό” οι υποσχέσεις της κυβέρνησης»

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το ΚΕΚ Γεννηματάς στηρίζουν την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα νέα ψηφιακά μέσα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ για το σχολείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση με την υποψήφια ευρωβουλευτή Στέλλα Βαλαβάνη