Αναζητούνται υποψήφιοι βουλευτές!

Υποψηφίους, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό της ενόψει των εθνικών εκλογών, αναζητά η Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής στη Δωδεκάνησο. Καλεί όσους έχουν διάθεση να υπηρετήσουν το τρίπτυχο Ενότητα-Διεύρυνση-Ανανέωση να καταθέσουν το βιογραφικό τους για τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια του Κινήματος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:
«Στο πλαίσιο των διαδικασιών που ήδη έχουν ξεκινήσει για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής έχει ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή βιογραφικών, η οποία και παρατίθεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://psifodeltia.kinimaallagis.gr/

Με όπλο μας τη διεύρυνση, την πολιτική ανανέωση και την ενότητα, κάνουμε πράξη το άνοιγμά μας στην κοινωνία, στις δυνάμεις της δημιουργίας και της παραγωγής, στους νέους και τους μη προνομιούχους. Σε υποψηφιότητες που υπηρετούν το τρίπτυχο Ενότητα-Διεύρυνση-Ανανέωση και επανασυνδέουν το Κίνημά μας με τις ζωντανές, δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας. Ανθρώπους που έχουν τη διάθεση να αλλάξουν τη μιζέρια,  η οποία υπάρχει γύρω μας.

Γίνε και εσύ μέρος της προσπάθειας! Γίνε και εσύ μέρος της Αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε στην Ελλάδα! Υπόβαλλε το βιογραφικό σου για τη συμμετοχή σου στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής στις επόμενες Εθνικές Εκλογές».