(Φοίβος): Τέθηκαν εκτός Γαργάλης και Τερζίου

(Φοίβος): Τέθηκαν εκτός Γαργάλης και Τερζίου

(Φοίβος): Τέθηκαν εκτός Γαργάλης και Τερζίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 264 ΦΟΡΕΣ

Τραυματίσθηκαν στο προχθεσινό φιλικό του Φοίβου, ενώ σήμερα (16.45) θα δοθεί νέο με αντίπαλο τον Κλεόβουλο. Στα "κυανοκίτρινα" θα ντυθεί ο Φιορίλο Τζελάι που συμμετέχει στην προετοιμασία εδώ και δύο εβδομάδες

Απώλειες υπήρξαν για την ομάδα του Φοίβου στο προχθεσινό φιλικό στην Κρεμαστή με αντίπαλο τον Κλεάνθη. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ο Χρήστος Γαργάλης υπέστη βαρύ διάστρεμμα και η κατάστασή του αναμένεται να εκτιμηθεί μόλις υποχωρήσει το πρήξιμο. Επίσης και ο νεοαποκτηθείς νεαρός αμυντικός, Άλμπα Τερζίου «κληρονόμησε» ένα τράβηγμα που πιστεύεται δεν θα τον αφήσει πολύ εκτός προπονήσεων.

Έτσι λοιπόν τα προβλήματα για τον Σάββα Ορφανίδη έγιναν τρία, καθώς υπάρχει και η περίπτωση του Στέφανου Νικήτα που νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ο υψηλόσωμος μέσος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημά του.

Στο μεταξύ σήμερα οι «κυανοκίτρινοι» θα δώσουν νέο φιλικό παιχνίδι στο γήπεδό τους. Στις 16.45 θα υποδεχθούν τον Κλεόβουλο κι ο τεχνικός της ομάδας της Κρεμαστής θα έχει την ευκαρία να δοκιμάσει νέα σχήματα. Πάντως δείχνει ικανοποιημένος από τους παίκτες του στα μέχρι στιγμής φιλικά, καθώς ακολουθούνται σε μεγάλο βαθμό, ιδιαίτερα στην αμυντική τακτική, οι εντολές του.

Ντύνεται στα κυανοκίτρινα ο Τζελάι
Στην απόκτηση του Φιορίλο Τζελάι θα προχωρήσει ο Φοίβος, καθώς ο νεαρός μέσος συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και στα τελευταία φιλικά, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο Τζελάι ήταν παίκτης των Ιπποτών και μεταπήδησε στην Κ20 τουΛεβαδεικού. Όμως ο 19χρονος ποδοσφαιριστής προτιμάει να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και έτσι δεν άργησε να γίνει το «ντιλ».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων