Νέα τραγωδία στη Ρόδο. Έσβησε ο 18χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

Έχασε τη μάχη για τη ζωή χθες το βράδυ, ένα 18χρονο παλλικάρι από τη Ρόδο, βυθίζοντας έτσι στο πένθος, την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Ο νεαρός είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι την περασμένη Παρασκευή 24 Αυγούστου, στην περιοχή της Κρεμαστής, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ξέφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από την πορεία του και καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού. 

Ανακοίνωση για το θλιβερό περιστατικό εξέδωσε και ο σύνδεσμος Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης,  Κολοσσός, καθώς ο πατέρας του παιδιού ήταν ενεργό μέλος. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

 

"Δυστυχώς ο Αύγουστος του 2018 δεν έφυγε με το καλύτερο τρόπο που θα θέλαμε όλοι μας. Πήρε μαζί του και ένα παλικάρι 18 χρόνο το Γιάννη Χατζηνικόλα του συναδέλφου και Ταμία Χρυσόστομου Χατζηνικόλα .

Σήμερα 01/09/2018 και ώρα 14:00 στο Κοιμητήριο του Ταξιάρχη Ρόδου θα γίνει η λειτουργία για την τελευταία κατοικία του. Το Δ.Σ του συνδέσμου καλή όλα τα μέλη του και όχι μονό να παραβρεθούν κοντά στους γονείς στην αδελφή και στους συγγενείς . Το Δ.Σ αποφάσισε αντί στεφάνι να καταθέσει το χρηματικό ποσό 150 ευρώ στο λογαριασμό τις ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ.
Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει."