Πέντε «Ατρόμητοι» στο ρόστερ της

Πέντε «Ατρόμητοι» στο ρόστερ της

Πέντε «Ατρόμητοι» στο ρόστερ της

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 154 ΦΟΡΕΣ

Η Κατταβιά απέκτησε τους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι από την ομάδα της πόλης της Ρόδου. Ξαναμπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων ο Χαλίλ Κιλασίν

«Στέγη» απέκτησαν πέντε νεαροί πρώην πλέον ποδοσφαιριστές των Ατρόμητων. Μετά την απόφαση του Παναγιώτη Ζούνη να διαλύσει το ανδρικό τμήμα της ομάδας του, καθώς η εισαγωγή σε διάφορα ΤΕΙ ή πανεπιστήμια κάποιων παικτών του και τις μεταγραφές κάποιων άλλων σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν στους Ατρόμητους μόνο έντεκα ποδοσφαιριστές. Αυτούς τους 11 λοιπόν, ανέλαβε να τους παραχωρήσει σε ομάδες, προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους.

Πέντε απ’ αυτούς μεταγράφηκαν στην ομάδα της Κατταβιάς, με τον Γιώργο Φραντζή να έχει ακόμη περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

Συγκεκριμένα απέκτησε τους Παραστατίδη, Θαρρενάκη, Καψαλάκη, Αντωνιάδη και Λατσατιάνο. Η ανακοίνωση της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει:
«Η Α.Ε. Κατταβιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των πέντε ταλαντούχων και πολλά υποσχόμενων νεαρών ποδοσφαιριστών από τους Ατρόμητους: Παραστατίδη Ιωάννη, Θαρρενάκη Θωμά, Καψαλάκη Φανούριο, Αντωνιάδη Βασίλειο και Λατσατιάνο Ιωάννη. Τους καλοσωρίζει στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!».

Μπήκε ο ένας Κιλασίν, ακολουθεί ο δεύτερος
Η επιστροφή του Χαλίλ Κιλασίν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ήταν το καλό νέο που επιφύλαξε επίσης η χθεσινή μέρα στον προπονητή της Κατταβιάς, Μανώλη Φραντζή. Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός χρειάστηκε περίπου δέκα μέρες για να αναρρώσει από τη βρογχίτιδα η οποία τον ταλαιπώρησε, ενώ σήμερα αναμένεται να τον ακολουθήσει ο αδελφός του Κεμάλ, που υπέστη κάκωση χαμηλά στο πόδι, από κλωτσιά που δέχθηκε. Το κατά πόσο οι δύο ποδοσφαιριστέςθα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο, προγραμματισμένο για αύριο, φιλικό παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» της Νότιας Ρόδου με τον Άρη, θα αποφασιστεί από τον τεχνικό τους σήμερα, πάντα με την προϋπόθεση πως ο αγώνας θα γίνει. Οι άνθρωπο των δύο ομάδων βρίσκονται σε αναζήτηση γηπέδου και ελπίζουν πως έστω και την τελευταία στιγμή, μία λύση θα βρεθεί, ώστε οι παίκτες να μη στερηθούν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σ’ ένα εξαιρετικά χρήσιμο τεστ.

Διαβάστε ακόμη

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς