Επανήλθε ο Ζερβός, ακολουθεί ο Λαζίδης

Σε καλό δρόμο εκτιμά ο Γιάννης Καμπούρης πως βρίσκεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα Βατίου και δεν του λείπει η αισιοδοξία για μία δυναμική είσοδο της ομάδας του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, παρότι το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών δεν είναι όσο βατό θα επιθυμούσε.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, από τη Δευτέρα το παρών δίνει και ο αποθεραπευθείς Βασίλης Ζερβός, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει επιστρέψει στη δράση ο έτερος των τραυματιών Νίκος Λαζίδης.

 Την ερχόμενη Παρασκευή οι «κυανέρυθροι» της Νότιας Ρόδου θα αντιμετωπίσουν τον Διγενή, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού.

Ανοιχτές «κεραίες» για αμυντικό
Τα μάτια του στη μεταγραφική αγορά έχει στραμμένα ο Γιάννης Καμπούρης, καθώς θεωρεί χρήσιμη την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας του μ’ έναν ακόμα έμπειρο αμυντικό.

Ο προπονητής του Διαγόρα αναζητά ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και σε μεταγραφή θα προχωρήσει μόνο αν βρει τον κατάλληλο.