Ξαφνικό «διαζύγιο» με Θεοδοσίου

Ξαφνικό «διαζύγιο» με Θεοδοσίου

Ξαφνικό «διαζύγιο» με Θεοδοσίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 134 ΦΟΡΕΣ

Ένα προσωπικό πρόβλημα που προέκυψε, ανάγκασε τον παίκτη να ζητήσει από τη διοίκηση του Φοίβου να μείνει ελεύθερος. Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Τερζίου, ξεκινάει σήμερα προετοιμασία ο Αρφαράς

Μια ξαφνική αποχώρηση από το δυναμικό του είχε χθες ο Φοίβος, καθώς ο Αντώνης Θεοδοσίου, αναφερόμενος σε προσωπικό πρόβλημα, ζήτησε τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Κρεμαστής. Είναι σίγουρα μια απώλεια πολύ σημαντική, καθώς ο έμπειρος αμυντικός υπολογιζόταν από το Σάββα Ορφανίδη και ήταν στα σχέδια του για τη δύσκολη προσπάθεια στην παρθενική παρουσία του Φοίβου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Παρ’ όλα αυτά οι «κυανοκίτρινοι» δεν θα κινηθούν μεταγραφικά για να βρουν αντικαταστάτη, καθώς θεωρείται πως μπορεί το κενό που αφήνει ο Θεοδοσίου να καλυφθεί από το υπάρχον έμψυχο υλικό.
Στο μεταξύ η προετοιμασία συνεχίζεται με κάποια προβλήματα. Το πιο σοβαρό έχει να κάνει με τον Άλμπα Τερζίου, ο οποίος υπέστη θλάση στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Οι υπόλοιπες περιπτώσεις είναι πιο ανώδυνες. Ο Γαργάλης που ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα, θα μπει από Δευτέρα στις προπονήσεις, όπως και ο Ταφάνι που ένιωσε ενοχλήσεις στον τένοντα του (χρόνιο πρόβλημα πίσω από το γόνατο) και ο γιατρός του συνέστησε θεραπεία για 2 με 3 μέρες.
Όσο για τον Νικήτα (κοιλιακούς) ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και από Δευτέρα κι αυτός θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Το ευχάριστο για το Σάββα Ορφανίδη είναι πως από σήμερα θα έχει στη διάθεσή του και τον Νίκο Αρφαρά που επέστρεψε στο νησί μας, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του. Ο νεαρός μέσος αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του χωριού του, αφού πρώτα κατορθώσει να καλύψει το χαμένο έδαφος από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Στο μεταξύ ο Φοίβος το Σάββατο θα δώσει το τελευταίο του φιλικό, καθώς θα φιλοξενήσει στην Κρεμαστή τον Ιάλυσο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5μ.μ.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.