Νέο τεστ για συμπεράσματα σήμερα στον Διαγόρα

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο Διαγόρας στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Θα αντιμετωπίσει στις 17.45 στο Δημοτικό Στάδιο τον Ηρακλή Μαριτσών.
Είναι ένα τεστ στο οποίο ο Νίκος Παντέλης θα δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Μοναδικός απών θα είναι ο Ντουαλά ο οποίος έχει ένα τραυματισμό στο χέρι και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.  Πάντως περιθώριο περαιτέρω ενίσχυσης στο μεταγραφικό τομέα δεν υπάρχει, παρά μόνο «για κάτι το πολύ εξαιρετικό» όπως χαρακτηριστικά τονίσθηκε. Αυτό που λείπει από τον “γηραιό” αυτή την στιγμή είναι μόνο η χημεία. Το «μοντάρισμα» θα επιτευχθεί μέσα από φιλικά παιχνίδια σαν το σημερινό. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΓΩΝΗΣ 
Στο μεταξύ η Διοίκηση του Διαγόρα ανακοίνωσε χθες την απόκτηση και επίσημα του ακραίου οπισθοφύλακα Τάσου Παγώνη . Η ανακοίνωση του Διαγόρα αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:   
«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Αναστασίου Παγώνη. Ο 33χρονος παίκτης (γεν. 02-08-1985) έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Κ20 του Πανσερραϊκού.
Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν, μετά τον Πανσερραϊκό, στον Εορδαϊκό, στη Βέροια, στην Αναγέννηση Επανομής, στον Α.Ο. Καβάλας, στον Α.Ο. Χανίων, στον Κισσαμικό και σε άλλες ομάδες.
Η Διοίκηση τον καλωσορίζει στην οικογένεια του ‘’Γηραιού’’ και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες»