Μαγική βραδιά  με φόντο το Αιγαίο

Στο Μουζάκι Καρδίτσας βρίσκεται από χθες  βράδυ η ομάδα του Κολοσσού H Hotels, όπου και θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Ωστόσο μια μέρα πριν την αναχώρηση της αποστολής, την ομάδα φιλοξένησε σε ξενοδοχειακή του εγκατάσταση στο Κιοτάρι, ο ιδιοκτήτης του Ομίλου H Hotels Collection και μεγάλος χορηγός ονόματος,  Γιάννης Χατζηλαζάρου, όπου και παρέθεσε δείπνο, ενώ στη συνέχεια την ξανάγησε  στη νέα υπερλούξ ξενοδοχειακή μονάδα (Mayia Exclusive Resort & Spa) του Ομίλου.
Στην όμορφη βραδιά με φόντο το… Αιγαίο, πλην των παικτών και του προπονητή, συμμετείχαν και τα μέλη της διοίκησης, οι κ.κ Γιώργος Ματσαμάς, Μιχάλης Μελής, Μιχάλης Μακέστας, Γιώργος Μαίλλης, Μανώλης Μαρκόπουλος καθώς και ο μεγάλος χορηγός κ. Βασίλης Κουγιός.

 Η Ομάδα του Κολοσσού Η Ηotels απόλαυσε μια υπέροχη βραδιά και διαπίστωσαν την ιδιαίτερη υπεροχή του Ονόματος Η Ηotels που φέρουν στην μπλούζα της αγαπημένης τους Ομάδας και αναχώρησαν χθες για το Μουζάκι Καρδίτσας για την προετοιμασία τους πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Basket League.

Με ΠΑΟΚ στα «Μαυροσκούφεια»
Τον ΠΑΟΚ  θα αντιμετωπίσει την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» ο Κολοσσός. Οι διοργανωτές του 28ου τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης», ανακοίνωσαν το πρόγραμμα του τουρνουά, που θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου στο PAOK Sports Arena. Την Τετάρτη 19 του μηνός δεύτερη και τελευταία μέρα του τουρνουά  οι «θαλασσί» θα αντιμετωπίσουν το Ρέθυμνο ή τον Προμηθέα, ανάλογα με τα αποτελέσματα της ημιτελικής φάσης. Το 28ο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» διοργανώνεται από το σύνδεσμο διαιτητών Θεσσαλονίκης, ενώ η είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ ανά ημέρα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΤΡΙΤΗ (18/09):

(17:00): Π.Α.Ο.Κ.- Κολοσσός Ρόδου
(19:00): Ρέθυμνο- Προμηθέας Πάτρας
ΤΕΤΑΡΤΗ (19/09):
(17:00): Μικρός τελικός
(19:00): Μεγάλος τελικός.