Τη Δευτέρα ο διαχωρισμός  των ομίλων της Β’ κατηγορίας

Την προσεχή Δευτέρα στις 7 το απόγευμα θα διενεργηθεί, στα γραφεία της ΕΠΣΔ, ο διαχωρισμός των ομίλων Ρόδου της Β’ κατηγορίας.

 Μετά την απόσυρση των Ατρόμητων και την άρνηση της Ομόνοιας να καταλάβει την κενή θέση, στο νέο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος 23 ομάδες, οι οποίες θα βρουν τη θέση τους μέσα από την επανάληψη της περσινής διαδικασίας. Επικεφαλής στον κάθε όμιλο θα τεθούν οι υποβιβασθέντες από την Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries Αστέρας Παστίδας και Δόξα Ψίνθου, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες θα τοποθετηθούν, μέσω κλήρωσης, με τη σειρά που τερμάτισαν στη βαθμολογία της περσινής αγωνιστικής περιόδου, ανά δύο από τον κάθε όμιλο.
Υπενθυμίζεται, πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παρακάτω σωματεία:

Κύπρος, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Ισίδωρος, Αδελφοσύνη, Αθλέτικο, Ακουσίλαος, Αναγέννηση  Έμπωνα, Ασπίδα Σαλάκου, Αστέρας Μασσάρων, Αστέρας Παστίδας, Δαμάγητος, Δήμητρα, Δόξα Ψίνθου, Εθνικός, Ευαγόρας, Ευκλής, Ηρακλής Λάρδου, Νηρέας, Πολυβώτης, Πολύστρατος, Σύμη, Τήλος και Χάλκη.

Η κλήρωση για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος θα διενεργηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η πιθανότερη είναι η Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου. Την ίδια μέρα θα κληρωθεί το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας, της πρώτης φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου, καθώς και των πρωταθλημάτων Κ-16 και Κ-14.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα παραπάνω θα γίνονται δεκτές από την ΕΠΣΔ μέχρι αύριο Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι.