Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Διαγόρα

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομών μπάσκετ του Διαγόρα, τόσο στις κατηγορίες αγοριών, όσο και των κοριτσιών. Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές για τα τμήματα αρχάριων.

Η διεύθυνση της ακαδημίας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, μέσα από την οποία εκτός των άλλων, κάνει γνωστό πως ο «γηραιός» προσέλαβε για τα γυναικεία τμήματα τη Γεωργία Σαράντη.

Επίσης συγχαίρει τους  εισαχθέντες στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ του Διαγόρα:

«Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ Διαγόρας ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν τη λειτουργία τους, οι Ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών για την περίοδο 2018-2019.

Οι προπονήσεις διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Διαγόρα, με κύριο χαρακτηριστικό τον ενθουσιασμό των αθλητών και αθλητριών, ειδικά των νεοεγγεγραμμένων στις Ακαδημίες του ιστορικού μας σωματείου.
Όπως είναι γνωστό, για τα τμήματα των αρχάριων αγοριών και κοριτσιών (γεννηθέντες από το 2009 έως το 2013) οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά.

Πληροφορίες στα γραφεία του Γ.Σ. Διαγόρας (Πλατεία Διαγόρα 1, Ρόδος) και στο τηλέφωνο 22410 28577 (κα. Κωνσταντίνα Γεωργαλλή, ώρες γραφείου).

- Η Γεωργία Σαράντη, θα είναι μέλος του προπονητικού τιμ των γυναικείων ομάδων.
Το Τμήμα, της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

- Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας συγχαίρει για την επιτυχία τους, να εισαχθούν στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τους έφηβους αθλητές Γιάννη Ζάρα, Νίκο Γιαννακάκη και Νίκο Μαλατέστα, μέλη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του “Γηραιού”».