Άσκηση πυρασφάλειας σε ξενοδοχείο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  Άσκηση Πυρασφάλειας και Εκκένωσης του ξενοδοχείου «ATLANTICA PRINCESS»της εταιρείας  ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, την περασμένη Τρίτη σε συνεργασία με την εταιρεία πυροσβεστικών ειδών «ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΡΟΔΟΥ ΕΠΕ».

Ο κ. Χατζημιχαήλ Εμμανουήλ, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΕΠΕ και Απόστρατος Αρχιπύραρχος Π.Σ., κατάρτισε το σενάριο και συντόνισε τις δράσεις που έλαβαν χώρα στους χώρους του ξενοδοχείου με τη συμμετοχή του συνόλου του προσωπικού του Ξενοδοχείου, καθώς και των πελατών –τουριστών της ξενοδοχειακής μονάδας.

Στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, δόθηκε η δυνατότητα να κατασβήσουν πραγματική φωτιά που δημιούργησαν σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, να μεταφέρουν «τραυματίες» με φορεία, αλλά κυρίως εκπαιδεύτηκαν ανά ειδικότητα για τις ενέργειες που οφείλουν να κάνουν σε περίπτωση φωτιάς.

Επίσης εκπαιδεύτηκαν στη χρήση πυροσβεστικών μέσων στην υλοποίηση σχεδίου εκκένωσης από προσωπικό και πελάτες καθώς και  όλων των απαραίτητων ενεργειών που οφείλουν να πραγματοποιήσουν στο χρονικό διάστημα που απαιτείται μέχρι την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για ακόμη μία φορά  η εταιρεία ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ πραγματοποιεί ασκήσεις προσωπικού στα ξενοδοχεία της, κάτι που πλέον αποτελεί παράδοση και σταθερή πολιτική της για την ασφάλεια των πελατών της σε συνεργασία με την εξειδικευμένη και πιστοποιημένη εταιρεία του νησιού μας την “ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΡΟΔΟΥ”.