Ασημένιο μετάλλιο για τον Ντίνο Παπαβραμίδη

Νέα επιτυχία για τον Κένταυρο και τον αθλητή Ντίνο Παπαβραμίδη που συμμετείχε σε αγώνα προετοιμασίας-επίδειξης 30μ. ολυμπιακού τόξου, της ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και της ελληνικής Εθνικής ομάδας στον ιστορικό χώρο των Θερμοπυλών, στο μνημείο του Λεωνίδα, την 25η του περασμένου μήνα. 

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και ο αθλητής από τον ροδίτικο σύλλογο κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό ανδρών. Γι’ αυτή του την επιτυχία τον συγχαίρει μάλιστα ο προπονητής του, Σάββας Κηπουρός. 

Η ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων που αποτελείται από ένστολους όλων των σωμάτων κατετάγη 2η.
Να σημειωθεί ότι η εκμάθηση και οι προπονήσεις, για όλες τις ηλικίες του συλλόγου την περίοδο 2018-19 αρχίζουν 25 Σεπτεμβρίου στη δημοτική αίθουσα στην Πλατεία Κοσκινού, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 19:00 έως 21:00. 

Με την ευκαιρία ο σύλλογος ευχαριστεί,  το Pane di Kapo, το εκπαιδευτήριο πληροφορικής Futurekids, το ξενοδοχείο ELAFOS στον Προφήτη Ηλία και την ACS του κου Σπανού που τον στήριξαν τη χρονιά που πέρασε καθώς επίσης τον ΔΟΠΑΡ και τη δημοτική κοινότητα Κοσκινού για τους χώρους που προσφέρουν με σκοπό την καλλιέργεια του αθλήματος.

Περισσότερα για το άθλημα της Τοξοβολίας και τον  Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: 6936618366, archery@islandgames.gr, rodiga@otenet.gr