Διεύρυνση της Τοπικής Οργάνωσης  Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας

Με πνεύμα ενότητας και συλλογικότητας η κομματική οργάνωση Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά με σχέδιο και πρόγραμμα το άνοιγμα στην τοπική κοινωνία.

Σε ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ αναφέρονται τα εξής:

“Στόχος μας είναι η ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας, ούτως ώστε να επικοινωνήσουμε τις ιδεολογικές αρχές και σύγχρονες θέσεις της ΝΔ στην κοινωνία.
Η κοινωνική απήχηση του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη είναι συνεχής και ανοδική, καθώς μιλά τη γλώσσα της αλήθειας, εν αντιθέσει με τα ψέματα και τις ανέφικτες υποσχέσεις των πολιτικών μας αντιπάλων.

Χρέος όλων των  κομματικών στελεχών είναι να ενεργοποιηθούμε στο μέγιστο βαθμό και να δώσουμε μάχη ενάντια στον επικίνδυνο λαϊκισμό με κάθε τρόπο, είτε ως σχολιαστές στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και στις γειτονιές και στις παρέες.  

Η παράταξή μας αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι είναι ένα σύγχρονο και δημοκρατικό κόμμα, ανοίγει τις πόρτες της καλώντας τις κομματικές οργανώσεις να αναθέσουν αρμοδιότητες σε δέκα μη αιρετά μέλη σε θέσεις υπευθύνων Τομέων.

Μετά από πρόταση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρόδου κ. Ηλία Τσέρκη και έγκριση από τον Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος κ. Στυλιανό Κονταδάκη, γίνεται ανάθεση αρμοδιοτήτων σε μέλη της οργάνωσης μας ως εξής:
1  Υπεύθυνος Υγείας, Λαζαράτος Σπυρίδων
2 Υπεύθυνος Δικαιοσύνης, Καντιδενός Μιχαήλ

3 Υπεύθυνος Οικονομίας, Κασέκας Φώτης
4 Υπεύθυνος Υποδομών, Περνάρης Γεώργιος
5 Υπεύθυνος Παιδείας, Σκιαδάς Νικόλαος
6 Υπεύθυνος Πολιτισμού, Τρυποσκούφη Νάνσυ

7 Υπεύθυνος Κοινωνικών Θεμάτων, Κολώνα Μαριάννα
8 Υπεύθυνος  Τουρισμού, Βογιατζής Κυριάκος
9 Υπεύθυνος Ναυτιλίας, Χαραλάμπης Νικόλαος
10 Υπεύθυνος Αγροτικού, Λουλούς    Σάββας”.