Φοίβος: «Οι πόρτες θα είναι ανοικτές για τον Αντώνη Θεοδοσίου»

Αν και η συνεργασία τους διακόπηκε ξαφνικά και χωρίς να συμβεί κάτι μεταξύ τους, Φοίβος και Αντώνης Θεοδοσίου «χώρισαν» μέσα σε ένα πολύ φιλικό κλίμα.

Μια απρόσμενη είδηση σε προσωπικό επίπεδο για τον παίκτη, τον ανάγκασε να ζητήσει την αποχώρησή του από την ομάδα της Κρεμαστής. Πλέον είναι παίκτης του Απόλλωνα Καλυθιών αφού έδειξε να τον θέλει επίμονα. 

Η διοίκηση του Φοίβου πάντως εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαριστούν τον πρώην τους αμυντικό για την πολυετή του προσφορα στην ομάδα. Η ανακοίνωση:

«Τα μέλη και ο πρόεδρος του Φοίβου Κρεμαστής ευχαριστούν δημόσια τον Αντώνη Θεοδοσίου για τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια και του εύχονται καλή επιτυχία επαγγελματικά, οικογενμειακά και ποδοσφαιρικά. Οι πόρτες του Φοίβου είναι πάντα ανοικτές.
Αντώνη σ’ ευχαριστούμε».

Από τη μεριά του ο Θεοδοσίου ανέβασε σε προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το εξής ευχαριστήριο ευχητήριο:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Γιώργο Σμαραγδιό και τη διοίκηση του Φοίβου στα τόσα χρόνια συνεργασίας, ήταν απέναντί μου, κύριοι. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ και τους πρώην συμπαίκτες μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας για την αγάπη που μου έχουν τόσα χρόνια… τα αισθήματα ειναι ΑΜΟΙΒΑΙΑ ...

Ένα απρόοπτο νέο με έκανε να αλλάξω και να φύγω απ’ την ομάδα ...Επίσης θέλω να πω ότι ίσως είναι πολύ καταλυτική αυτή η χρονιά για την ομάδα και πρέπει με κάθε τρόπο να στηριχτεί από τον φίλαθλο κόσμο. Όλα τα καινούργια παιδιά έχουν πολύ ταλέντο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με ντόπιο στοιχείο..

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ....!».