«Χάθηκε» ο Κυβελίδης για τον Διαγόρα

Η περίπτωση απόκτησης του Λεωνίδα Κυβελίδη, δεν ευδοκίμησε για την ομάδα του Διαγόρα.

Ο έμπειρος επιθετικός παρά το γεγονός πως η πρόταση του «γηραιού» της πόλης μας ήταν αρκετά συμφέρουσα, προτίμησε να αγωνισθεί φέτος στον Απόλλωνα Πόντου, ενδίδοντας στην πρόταση των Θεσσαλονικέων να μείνει στην ομάδα στην οποία αγωνιζόταν και πέρυσι. 

Μοιραία λοιπόν ο Διαγόρας μετά την περίπτωση Γιόνδη, μπαίνει σε μια δύσκολη διαδικασία αναζήτησης καλού επιθετικού, που να έχει άμεση επαφή με τα δίχτυα. Η αναζήτηση αυτή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη αν αναλογισθεί κανείς, πως είναι ήδη Σεπτέμβρης και δύσκολα υπάρχουν στο «πάνω ράφι» τέτοιοι ποδοσφαιριστές.

Πάντως οι του Διαγόρα είναι αποφασισμένοι να βρουν τον ποδοσφαιριστή αυτό, όσο γίνεται πιο γρήγορα, μιας και το ξεκίνημα του πρωταθλήματος πλησιάζει και θα πρέπει ο παίκτης να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο ρόστερ της ομάδας. 

Το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, αν και υπάρχει εμπιστοσύνη στο «κυανέρυθρο στρατόπεδο» στους δύο ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ, Σάριτς και Φυλαχτό. 

Ο Νίκος Παντέλης θέλησε πάντως αυτό το Σαββατοκύριακο, να χαλαρώσει λίγο τους ρυθμούς προπονήσεων.

Έτσι χθες οι παίκτες του γυμνάσθηκαν μόνο πρωί, ενώ το ίδιο θα συμβεί και σήμερα Κυριακή. Από αύριο, ο Διαγόρας θα μπει και πάλι σε εντατικούς ρυθμούς.