Διγενής: Κανένα παράπονο, παρά τη φιλική ήττα

Τα παιχνίδια προετοιμασίας ούτως ή άλλως δεν δίνουν βαθμούς, αυτά που ήθελε από τους παίκτες του τα είδε απέναντι σ’ έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο, οπότε η φιλική ήττα με 1-0, την οποία γνώρισε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο Διγενής από τον Διαγόρα Βατίου στο γήπεδο Κοσκινού, ουδόλως στεναχώρησε τον προπονητή του Σάσα Γιόνοβιτς. 

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός εκτιμά πως για τη συγκεκριμένη περίοδο, η ομάδα του βρίσκεται στην κατάσταση που πρέπει και θα δυναμώσει περαιτέρω, όταν ενταχθούν στις προπονήσεις οι Κώτης, Μοσκιού και Νίκας, οι οποίοι έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι πρώτοι δύο αναμένονται εντός των επόμενων ημερών, ενώ προς το τέλος του μήνα θα ακολουθήσει ο έμπειρος επιθετικός. 

Σημειώνεται, πως από το προχθεσινό φιλικό απουσίαζαν, επίσης λόγω δουλειάς, οι Χουτεσιώτης και Κετσές.  Ο Σάσα Γιόνοβιτς χρησιμοποίησε τους Μανωλάγκα, Ντούσκου, Ζαχαρία, Μαΐλη, Σκούμπρο, Γιαννακόπουλο, Μικκιού, Τσιπιζίδη, Χατζηνικόλα και Θαρρενό, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στους Μολώχα, Γκιουλενίδη, Μάνο και Χεκιμάι.  

Ο Διγενής θα δώσει το τελευταίο τεστ της προετοιμασίας του την προσεχή Τετάρτη, υποδεχόμενος τον Ευαγόρα.