Έβλεπε δίχτυα ο Κλεόβουλος

Έβλεπε δίχτυα ο Κλεόβουλος

Έβλεπε δίχτυα ο Κλεόβουλος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 373 ΦΟΡΕΣ

Επικράτησε με 3-0 του πολύ καλού στο α΄ μέρος ΑΕΡΑ που είχε σε καλή μέρα τον Μπεγκλετζή

Τις δυνάμεις τους μέτρησαν προχθές στη Λίνδο ο τοπικός Κλεόβουλος και ο ΑΕΡΑ. Η ομάδα της Λίνδου πιο ουσιαστική επικράτησε όχι εύκολα των «ερυθρόλευκων» παρά το 3-0.

Στο α΄ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τις φάσεις που τους έδωσαν το γκολ, αλλά και το δοκάρι και… τίποτε άλλο. Ο ΑΕΡΑ εμφανίσθηκε πολύ καλύτερος από άλλα φιλικά και απείλησε έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τον Μπεγκλετζή. Ωστόσο συνάντησε ένα πολύ καλό Χρυσανθή στις φάσεις που δημιούργησε, με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν.

Στο β΄ μέρος ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα να γίνουν πολύ περισσότερα λάθη και να επιτευχθούν από αυτά γκολ όλα από την πλευρά των γηπεδούχων.

ΓΚΟΛ-ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ
10' Ο Γιαννακάκης σέντραρε ο Μπεγκλετζής έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο Χρυσανθής έδιωξε σώζοντας την εστία του.

13' Από σέντρα του Γιαννιού, ο Κακλαμάνος έπιασε την κεφαλιά, έδιωξε ο Καραγιάννης κι ο Ευαγγελίδης που ήταν ο αποδέκτης της μπάλας σούταρε ψηλά.

17' Κάθετη του Μπεγκλετζή στον Γιορδαμνή, πρόλαβε ο Χρυσανθής κι αποσόβησε τον κίνδυνο.

18' Ο Ταγκάεφ έβγαλε σέντρα, κι ο Ευαγγελίδης ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

22' Ο Χρυσανθής με διπλή προσπάθεια αποσόβησε τον κίνδυνο σε σουτ του Γιορδαμνή.

29' Ο γκολκίπερ του Κλεόβουλου είπε όχι και στο σουτ του Νικολή

39' Ο Τανγκάεφ εκτέλεσε φάουλ κι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

47' Από λάθος του Γιαννακάκη, ο Κολιοκώστας έκλεψε τροφοδότησε τον Κακλαμάνο κι αυτός ανατράπηκε από τον Κοντογεωργάκη. Ο κ. Δουλγέρης καταλόγισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Κολιοκώστας γράφοντας το 2-0.

53' Από κάθετη του Γαϊτάνου, ο Μπεγκλετζής έπιασε δυνατό σουτ αλλά έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι, η μπάλα επέστρεψε στον Ζάχαρη που σούταρε ψηλά άουτ.

57' Από λάθος γύρισμα του Γαϊτάνου, ο Κολιοκώστας έκλεψε, τροφοδότησε τον Κακλαμάνο κι αυτός από κοντά πραγματοποίησε το 3-0

Στο 59΄και το 68΄ο Μήλιος έδιωξε σε κόρνερ σουτ των Μπεγκλετζή και Στεφανή αντίστοιχα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Δουλγέρης.

Οι ομάδες:
Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Τσελεπίδης, Γιατσιάτσιος, Γιαννιού, Μαριεττάκης,Ταγκάεφ, Κολιοκώστας, Κουκουτσέλας, Κακλαμάνος Α., Ευαγγελίδης, Χαμιτάι. Αγωνίσθηκαν ακόμα οι Λάμπης, Μυριαλής, Τσιάτσος, Κέβιν, Κακλαμάνος Ι., Μήλιος, Μπαϊρακτάρης. Μπολομπάνι, Χατζηνικόλας.

ΑΕΡΑ: Καραγιάννης, Καντής, Γιαννακάκης, Πλύγκος, Μπάρτζος, Στεφανής, Καλογήρου, Φιάμπολης, Νικολής, Μπεγκλετζής, Αμπαζάι. Αγωνίσθηκαν ακόμα οι Γιορδαμνής, Κανελλόπουλος, Καραγιάννης Ι., Ροκάι, Κωσταντινίδης, Κοντογεωργάκης, Γαϊτάνος και Ζάχαρης.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.