Οι επιτυχίες του ΕΠΑΛ Παραδεισίου

Οι επιτυχίες του ΕΠΑΛ Παραδεισίου

Οι επιτυχίες του ΕΠΑΛ Παραδεισίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 354 ΦΟΡΕΣ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ Παραδεισίου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει (μετά από γραπτή άδεια των επιτυχόντων) τις επιτυχίες μαθητών του στις Πανελλήνιες εξετάσεις και συγκεκριμένα:

Καρόφτη Ασημίνα-Ειρήνη του Γεωργίου εισάγεται τρίτη (3η) στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά

Κοκκάρης Χρήστος-Στυλιανός του Ιωάννη εισάγεται στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας (Χαλκίδα)

Μαλιωτάκης Νικόλαος-Σάββας του Κυριάκου εισάγεται στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Κρήτης (Ηράκλειο).

Συγχαίρουμε θερμά τους παραπάνω μαθητές και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο. Με την ευκαιρία το ΕΠΑΛ Παραδεισίου ανακοινώνει ότι από φέτος ξεκινά να λειτουργεί η ειδικότητα Υπαλλήλων Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας.

Αφορά τον κλάδο των Logistics ο οποίος γνωρίζει συνεχή ανάπτυξη, καθώς πρόκειται για τομέα νευραλγικό για την ομαλή λειτουργία, την κερδοφορία και την καλή εικόνα μιας επιχείρησης.

Αντικείμενο του στελέχους Logistics είναι η αποτελεσματική οργάνωση, ο συντονισμός και η διοίκηση της ροής των προϊόντων και πληροφοριών στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Σημειώνουμε εδώ ότι το ΕΠΑΛ Παραδεισίου είναι το μοναδικό σχολείο στη Δωδεκάνησο και το δεύτερο στο Νότιο Αιγαίο, στο οποίο υφίσταται και λειτουργεί η ειδικότητα Υπαλλήλων Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού.

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη στη Βιομηχανία Αεριούχων Ποτών «ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ»: Μία εκπαιδευτική ματιά στην τοπική παραγωγή

Τη δράση «MyEU2024 - Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» φιλοξένησε ο δήμος Ρόδου για μαθητές του νησιού μας

Ψηφιακό σχολείο και φροντιστήριο: Το υβριδικό σύστημα που θα υπάρχει σε απομακρυσμένες περιοχές

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων