Νέες «συμμαχίες»  στο Μουζάκι για τον Κολοσσό

Είχε χρόνια να βγει εκτός Ρόδου για προετοιμασία ο Κολοσσός H Hotels ωστόσο φέτος το πήρε απόφαση να φύγει από το νησί για δύο εβδομάδες και να κάνει τις προπονήσεις του και τα φιλικά του σε άλλο μέρος.

Το Μουζάκι Καρδίτσας ήταν η επιλογή των «θαλασσί», όπου και θα βρίσκονται για λίγες μέρες ακόμη προτού μετακινηθούν στη Θεσσαλονίκη για τα «Μαυροσκούφεια», και τυγχάνουν θερμής φιλοξενίας. Μάλιστα, στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας είχαν την τύχη να δεχθούν επίσκεψη από τον δήμαρχο της περιοχής και τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του τοπικού συλλόγου.

«Την προπόνηση του Κολοσσού H Hotels επισκέφτηκε ο Δήμαρχος του Μουζακίου, κ. Κώτσος Γεώργιος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της τοπικής ομάδας ΓΣ Μουζακίου, κ. Ηλία Γκαραβέλα» αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ και προσθέτει: «Οι δύο άνδρες επισκέφτηκαν την ομάδα μας την ώρα της προπόνησης, με τον Δήμαρχο να καλωσορίζει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των «θαλασσί» ενώ στη συνέχεια τους δόθηκαν αναμνηστικά από το νησί της Ρόδου.

Ακολούθως, συζήτησαν με τον γενικό διευθυντή του Κολοσσού H Hotels, κ. Γιώργο Γκοτζογιάννη, για διάφορα θέματα του κλειστού γυμναστηρίου και γενικότερα του αθλητισμού.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι παίκτες της ομάδας μας αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Δημάρχου να επισκεφτούν σχολεία της περιοχής, προκειμένου να μιλήσουν με τους μαθητές για τα οφέλη του αθλητισμού.

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Μουζακίου, κ. Κώτσο Γεώργιο, για την αληθινή φιλοξενία και την παραχώρηση του γηπέδου, καθώς επίσης και τον πρόεδρο του ΓΣ Μουζακίου, κ. Ηλία Γκαραβέλα, για τη βοήθεια που προσφέρουν, ώστε η ομάδα μας να ολοκληρώσει με επιτυχία την προετοιμασία της.

Η άμεση ανταπόκρισή τους στο έργο που έχουμε αναλάβει υποδεικνύει την αγάπη προς τον αθλητισμό και μας βοηθάει να συνεχίσουμε.

Είμαστε σίγουροι πως η ομάδα του Κολοσσού Η Hotels απέκτησε δύο νέους φιλάθλους που θα είναι δίπλα μας σε κάθε βήμα προς την κορυφή του ελληνικού αθλητισμού».