Με μεγαλύτερη συμμετοχή από πέρσι πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί στην Κω για την ανάδειξη του "European Young Chef Award 2018" από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο κτήμα "Τριανταφυλλοπούλου".
10 νέοι σεφ μαγείρεψαν με τοπικά προϊόντα, με μεράκι και φαντασία, δημιούργησαν ευφάνταστα πιάτα που κέρδισαν τις εντυπώσεις των κριτών οι οποίοι ανέφεραν πως το επίπεδο των νέων σεφ είναι υψηλό.
Από την Κω νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας Φλάσκος ο οποίος θα μας εκπροσωπήσει στους τελικούς που θα διεξαχθούν 25-26 Νοεμβρίου 2018 στο Galway, στην Ιρλανδία.
Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής που επιμελήθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Κω και κρασί "Τριανταφυλλοπούλου".
Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαγωνσιμός αυτός διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την άριστη συνεργασία της περιφέρειας Ν.Αιγαίου, της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, του Ασκληπειού και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων.


Πηγή: dhras.gr
Tο rodiaki.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Παρακαλούμε πολύ, τηρείτε τους κανόνες καλής συμπεριφοράς έναντι των υπολοίπων σχολιαστών και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια. Τα σχόλια με ύβρεις αποδημοσιεύονται αυτόματα. Επίσης, όποια σχόλια είναι συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Σχολιαστές που επαναλαμβανόμενα προκαλούν ή υβρίζουν άλλους σχολιαστές θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση