Στις 23 Σεπτεμβρίου το 16ο περπάτημα ζωής και ελπίδας

Στις 23 Σεπτεμβρίου το 16ο περπάτημα ζωής και ελπίδας

Στις 23 Σεπτεμβρίου το 16ο περπάτημα ζωής και ελπίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 649 ΦΟΡΕΣ

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 16ο περπάτημα ζωής και ελπίδας που διοργανώνεται από το Δωδεκανησιακό σύλλογο αυτοάνοσων νοσημάτων αρθρίτιδας και λύκου «ΘΑΛΕΙΑ».

Σημειώνεται ότι τόπος εκκίνησης (18.30) και τερματισμού θα είναι η πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στην Παλιά Πόλη. Το φετινό περπάτημα αφιερώνεται στη μνήμη των φίλων, μελών και συνεργατών του συλλόγου Ασημίνας Δημητρά και Βαγγέλη Παυλίδη.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Άγιος Παντελεήμονας έξω από την Παλιά Πόλη-μπροστά από τη ΔΕΗ, Μύλοι (από την επάνω μεριά του parking), Φάρος Αγίου Νικολάου και ξανά πίσω (από την κάτω μεριά της καφετέριας).
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Άγιος Παντελεήμονας. Παλιά Πόλη

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ:
Α.Γ.Ε.Σ. Κάμειρος, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», Ανάδοχη Αγκαλιά, Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Μπάσκετ με αμαξίδιο Wheelchair BC, Ροδαυγή, Save an Angel, Σύλλογος Γυναικών Κοσκινού, Σύλλογος Γυναικών Κρεμαστής, Σύλλογος Ρουμελιωτών Ρόδου «Η Ρούμελη», Φλόγα Ρόδου-Σύλλογος γονιών παιδιών με καρκίνο, Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδ/σου «Μαζί με δύναμη για τη ζωή», Σύλλογος Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δωδεκανήσου, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών -Περ/κό Τμ. Ρόδου, Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ».

• Με τη συνδρομή της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
• Τη στήριξη του Δήμου Ρόδου.
• Την υποστήριξη των Εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία & Ροδίων Άθλησις, του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδ/σου, του Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ και της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Δωδ/σου.

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη