Συμπεράσματα στο «Οικονομίδειο» για τον Διαγόρα

Έτοιμος για την σημερινή πρόβα τζενεράλε είναι ο Διαγόρας. Ο “γηραιός” της πόλης μας χωρίς να είναι έτοιμος ακόμα, πάει σήμερα στις 17.00 στο «Οικονομίδειο», να αντιμετωπίσει τον δυνατό και φέτος Ιάλυσο.

Οι “κυανέρυθροι” δεν είναι έτοιμοι ακόμα για το πρωτάθλημα κι αναμένεται να «δεθούν» ακόμα περισσότερο, τις δεκαπέντε μέρες που απομένουν μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος , αφ ενός επειδή είναι μια καινούργια ομάδα και αφ ετέρου, πως δεν έχουν ακόμα στις τάξεις τους τον φόρ κρούσης, που θα συμπληρώσει την θέση που άφησε κενή ο Αντώνης Γιόνδης, που μεταγράφηκε στην Καλαμάτα.

Ωστόσο στο μεγαλύτερο ποσοστό του, το ματς το σημερινό, αποτελεί παιχνίδι συμπερασμάτων και πρόβα τζενεράλε για τον Νίκο Παντέλη και τους συνεργάτες του.

Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις , οι κυανέρυθροι γυμνάστηκαν χθες κανονικά στις 11 το πρωί, και στην συνέχεια οι παίκτες ξεκουράστηκαν εν όψει του σημερινού φιλικού στο «Οικονομίδειο» .Όλοι οι παίκτες του Διαγόρα, είναι στην διάθεση του Νίκου Παντέλη , που θα τους χρησιμοποιήσει ανάλογα στο σημερινό φιλικό.

Στο θέμα της εξεύρεσης του σέντερ φόρ που χρειάζεται πλέον ο Διαγόρας, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Η αναζήτηση συνεχίζεται κι αυτό που πρέπει να επισημανθεί,  είναι πώς μέχρι στιγμής τουλάχιστον, υπάρχει η εκ των έσω λύση του Χατζησάββα. Είναι πάντως πολύ δύσκολο να βρεθεί αυτή την στιγμή έμπειρος φόρ, με ιδιαίτερες ικανότητες  και από το πάνω ράφι. Προς το παρόν ο γηραιός της πόλης μας αρκείται σε εκ των εσω  λύσεις…