Περιοδεία του Χ. Κόκκινου στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος το χρονικό διάστημα 12 - 16.9.2018 στην πόλη της Ρόδου και σε Δημοτικά Διαμερίσματα του νησιού συμμετείχε και μίλησε στις παρακάτω εκδηλώσεις:

* στη Δαματριά όπου μίλησε και συμμετείχε στην εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων μαθητών και των στελεχών της Αυτοδιοίκησης που υπηρέτησαν το Δημοτικό Διαμέρισμα,

* στις Καλυθιές και στις Φάνες για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού και τον Άγιο Νικήτα αντίστοιχα.

* Στον Αρχάγγελο στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου «Ο ΑΙΘΩΝΑΣ», στη Γιορτή Κουλουρίας, * στην Ιαλυσό στη Γιορτή Καράβολα και Λακκούδας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ιαλυσού και

* στην εκδήλωση “Speedsector | Festival of Speed” στο δημαρχείο

της πόλης της Ρόδου και

* στα εγκαίνια της έκθεσης της Αθηνάς Γιομπλάκη με τίτλο «Ηρωική έξοδος» στον οπλοθήκη De Milly - ΝΤΕΜΙΓΥ στη Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου.

* Την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στις 9 - 10.9.2018, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση και του δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, εκθέτες, την πορεία της έκθεσης και τις εξελίξεις στην Οικονομία.

Επίσης παρακολούθησε τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνταν στον εκθεσιακό χώρο.

* Μεθαύριο 19.9.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος με την ιδιότητα του μέλους της Εθνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ε.Ε., θα συμμετάσχει σε εκδήλωση στην Αθήνα με θέμα την επιχειρηματικότητα στην Ε.Ε.