Βρετανία: Συνεχίζονται οι προσφορές για ελληνικούς προορισμούς

Φθηνά φθινοπωρινά πακέτα προσφέρουν οι βρετανοί τουρ οπερέιτορ για την Ελλάδα τον Οκτώβριο, σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Κέρκυρα, η Κρήτη και η Ρόδος.

Ενδεικτικά:
Η TUI προσφέρει πακέτα διακοπών 2 εβδομάδων σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στον Κάβο της Κέρκυρας σε τιμές που ξεκινούν από 205 λίρες το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων.

Η αντίστοιχη προσφορά της Travel Republic που μπορούν να εκμεταλλευθούν οι Βρετανοί για τον Οκτώβριο αφορά τον Άγιο Γόρδιο, με κόστος για διαμονή 2 εβδομάδων σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα από 274 λίρες το άτομο συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων.

Επίσης, η TUI προσφέρει πακέτα στα Μάλια, στο Hotel Malia Dedalos, σε τιμές που ξεκινούν από 237 λίρες το άτομο, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων και πρωινού, για διαμονή 2 εβδομάδων.

Τέλος, η Blue Sea Holidays προσφέρει μια εβδομάδα στον Άγιο Γεώργιο Κέρκυρας έναντι 315 λιρών το άτομο στο all inclusive πεντάστερο Sandy Beach Resort, ενώ πακέτο 7 διανυκτερεύσεων στη Ρόδο, με διαμονή στο τετράστερο Labranda Blue Ray Resort Hotel, με all in, κοστίζει από 319 λίρες το άτομο.