Ιάλυσος: Ζητείται αντίπαλος για την Κυριακή

Ο Ιάλυσος συνέχισε και χθες τον δρόμο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Μάρκος Στεφανίδης, γύμνασε και τους παίκτες του, αυτή τη φορά στο «Οικονομίδειο», καθώς ολοκλήρωσαν τον κύκλο των προπονήσεων στο γήπεδο του  Θεολόγου και το δικό τους γήπεδο μετά το φιλικό με τον Διαγόρα, τους δόθηκε προς χρήση.

Παράλληλα  ο Ιάλυσος αναζητεί αντίπαλο για να δώσει φιλικό παιχνίδι την Κυριακή. Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να βρει, μιας και ξεκινούν το Σάββατο το πρωτάθλημα τους οι ομάδες της Α΄Κατηγορίας. Σαφέστατα ή θα πρέπει να μετακινηθεί ή να φέρει στο νησί μας ομάδα Γ΄ Εθνικής για μια πρόβα τζενεράλε.

Συνήθως πάντως, οι ομάδες αρκούνται και σε αντιπάλους που παίζουν σε Κατηγορίες μικρότερες από την Α΄.Η ουσία είναι πως ζητείται αντίπαλος, για μια ακόμα πρόβα πριν από την πρεμιέρα της 30ης Σεπτεμβρίου.

Από πλευράς τραυματιών ο Γιώργος Δελαπόρτας εντείνει την προσπάθεια του, ανεβάζει ρυθμούς  και δεν βιάζεται να μπει στην αγωνιστική δράση, θέλοντας να ξεπεράσει μια κι έξω το πρόβλημα που αντιμετώπισε. Φυσικά και θα του πάρει χρόνο για να επανέλθει στην περυσινή αξιόλογη αγωνιστική κατάσταση.