Στη Σύμη μετά τον γάμο τους Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ

Δωδεκάνησα επέλεξαν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ για να περάσουν κάποιες από τις πρώτες μέρες τους ως παντρεμένο ζευγάρι και ποιο μέρος θα μπορούσε να αποτελέσει ιδανικότερη καρτ ποστάλ για την αρχή του έγγαμου βίου τους, από τη μοναδική ομορφιά της φθινοπωρινής Σύμης!

Το ζευγάρι, αμέσως μετά το γάμο του το περασμένο Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, που για πολλούς ήταν «ο γάμος της χρονιάς», ξεκίνησε το γαμήλιο ταξίδι του στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, χθες το πρωί, ο Αντώνης Ρέμος και η σύζυγός του πλέον Υβόννη Μπόσνιακ, κατέφθασαν στη Σύμη με θαλαμηγό γνωστού Τούρκου επιχειρηματία. Σε αυτήν μένει το ζευγάρι, στα ανοιχτά του πανέμορφου νησιού της Δωδεκανήσου.

Χθες το μεσημέρι, λένε οι ίδιες πληροφορίες, ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής μετέβη μαζί με τη σύζυγό του στην Ιερά Μονή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη. Σημειώνεται, ότι ο Αντώνης Ρέμος, ούτως ή άλλως πηγαίνει εκεί μία με δύο φορές το χρόνο. 

Μετά την επιστροφή τους από τον Πανορμίτη, νωρίς το απόγευμα, επρόκειτο να γευματίσουν σε γνωστή ταβέρνα της Σύμης. Μάλιστα, η Υβόννη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία του Πανορμίτη, γράφοντας «ο φύλακας Άγγελός μας» αλλά και την κλασική φωτογραφία της Σύμης με τα νεοκλασικά.

Μέχρι και χθες δεν είχε γίνει γνωστό πόσο θα καθίσουν στο νησί.