Ετοιμασίες στο «Ροδίων Άθλησις» για το αυριανό φιλικό

Στο «Ροδίων Αθλησις», οι ετοιμασίες για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του αυριανού φιλικού στις εγκαταστάσεις του συλλόγου με αντίπαλο τον Φοίνικα, συνεχίζονται.

Οι παίκτες του Σπύρου Γκολίτση θα υποδεχθούν στις 18.30 το Φοίνικα Σύρου στο πρώτο… μέτρημα των δυνάμεων τους αγωνιστικά για φέτος.. Είναι ένα γερό τεστ προετοιμασίας, που θα αφήσει πολλά συμπεράσματα στον κόουτς της Ροδίτικης ομάδας.

Στόχος του, να τους χρησιμοποιήσει όλους στο παρκέ και να δει πλέον που μπορεί να προσφέρει ο καθένας, πέρα από τα μεταγραφικά αποκτήματα που σίγουρα είναι ανώτερου επιπέδου.

Σημειώνεται πώς σήμερα  αναμένεται στο νησί μας ο Μαυροβουνιώτης,  ο οποίος δεν έχει ακόμα προπονηθεί με τη νέα του ομάδα και φυσικά δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό. Πάντως σκοπός είναι, ο κόουτς να χρησιμοποιήσει σε όσα σετ διεξαχθούν, όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Ο Φοίνικας Σύρου αναμένεται να έρθει στο νησί μας αύριο το πρωί με την Blue Star Θα παίξει το απόγευμα στο «Ροδίων» το φιλικό και θα αναχωρήσει την Κυριακή με τον ίδιο τρόπο.

Απαραίτητο το τουρνουά

Στο «Ροδίων Αθλησις» θεωρείται απαραίτητη-πέρα από το φιλικό- η διεξαγωγή του τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων των δυο μεγάλων Κατηγοριών.

Βέβαια υπάρχει  το «ΟΚ» (με προϋποθέσεις) του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, καθώς τα χρονικά περιθώρια συμμετοχής σ’ ένα τουρνουά αυτού του είδους και για την ομάδα της Volleyleague στενεύουν, αλλά και η συμμετοχή του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου, που τελικά μπορεί να έρθει να αγωνισθεί.

Στο «Ροδίων» δεν αρκούν αυτές οι ομάδες και αναζητούν ακόμα μία τουλάχιστον, της μεγάλης Κατηγορίας.

Τετελεσμένες αποφάσεις αναμένεται να πάρουν τεχνική ηγεσία και Διοίκηση του «Ροδίων», προς το τέλος του Σεπτέμβρη.