Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για το νέο δικαστικό έτος

Στον αίθριο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι ο αγιασμός για την έναρξη του νέου δικαστικού έτους!

Ο αγιασμός έγινε παρουσία, δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, δικηγόρων, δικαστικών υπαλλήλων αλλά και δεκάδων διαδίκων, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς στο δικαστήριο για τις υποθέσεις τους. 

Μετά την τελετή ακολούθησε μπουφές αλλά και ανταλλαγή ευχών για το νέο δικαστικό έτος, ενώ δεν έλειψαν και οι συζητήσεις στα διάφορα «πηγαδάκια» μεταξύ δικαστικών και δικηγόρων για θέματα της δικαιοσύνης.
Ευχές για ένα καλό δικαστικό έτος με συνεργασία όλων των φορέων και των εμπλεκομένων με τη θέμιδα, εξέφρασε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Βασίλης Περίδης.


Αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιώαννης Φλεβάρης, ο οποίος είναι μέλος και ο ίδιος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου και παρευρέθηκε χθες στον αγιασμό, με την ευκαιρία της νέας δικαστικής χρονιάς ευχήθηκε στο νομικό κόσμο του Νοτίου Αιγαίου, σε Δωδεκάνησο και Κυκλάδες, ένα επιτυχημένο δικαστικό έτος με δύναμη, υγεία, επιτυχίες και καλή συνεργασία μεταξύ όσων συμμετέχουν στην εν γένει απονομή της δικαιοσύνης, Δικαστές, Εισαγγελείς, δικηγόρους, δικαστικούς υπαλλήλους και επίσης σε όλους όσους συνεργάζονται εντός και εκτός δικαστηρίων.

Ο κ. Φλεβάρης με την ευκαιρία αυτή αποστέλλει τις ευχές του σε όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους του Νοτίου Αιγαίου.