Αθωώθηκε 29χρονη τσιγγάνα κατηγορούμενη για κλοπή

Αθώα λόγω αμφιβολιών κρίθηκε από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 29χρονη Ρομά,  η οποία κατηγορούνταν για ληστρική κλοπή σε μίνι μάρκετ της περιοχής μας!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα συνέβησαν στις 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12 το μεσημέρι οπότε και η 29χρονη μαζί με έναν άνδρα και τα τρία ανήλικα παιδιά της μπήκε μέσα στο μίνι μάρκετ.

Εκεί ο άνδρας προσποιήθηκε ότι ήθελε να αγοράσει τσιγάρα,  για τα οποία δημιούργησε εσκεμμένα επεισόδιο ότι δήθεν τα είχε πληρώσει, προκειμένου με τον τρόπο αυτό η 29χρονη να έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει αντικείμενα από το κατάστημα χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Καθώς όμως η 29χρονη κατευθυνόταν προς το ταμείο η ιδιοκτήτρια του καταστήματος διαπίστωσε πως είχε κάτω από τη μπλούζα της διάφορα προϊόντα όπως σοκολάτες κ.α. που είχε αφαιρέσει.

Τότε η ιδιοκτήτρια επιχείρησε να της τραβήξει την μπλούζα ώστε να πέσουν τα πράγματα που είχε κλέψει και να αποκαλυφθεί η πράξη της, όμως η 29χρονη χτύπησε την ιδιοκτήτρια στο πρόσωπο με γροθιά και τράπηκε σε φυγή μαζί με τους υπόλοιπους με ένα αγροτικού τύπου αυτοκίνητο.

Η δίκη έγινε στις 20 του μήνα και το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισης κας. Μαριέττας Ξενάκη έκρινε την 29χρονη αθώα λόγω αμφιβολιών.