Ανδρέας Σταύρου: «Δικά μας λάθη, αλλά και… φαλτσοσφυρίγματα»

Με την αίσθηση πως η ομάδα του αδικήθηκε από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα με τον Κλεόβουλο (ηττήθηκε με 2-1) και μάλιστα όχι μόνο με δική της ευθύνη, έμεινε ο προπονητής του Κλεάνθη, Ανδρέας Σταύρου.

Παρότι ο Κλεάνθης δεν πήγε στη Λίνδο ανυποψίαστος και δεν έπαιξε άσχημα, στα κρίσιμα σημεία του αγώνα… ξεχάστηκε, ενώ πολλά παράπονα έχουν οι Παραδεισιώτες από τον διαιτητή Τάσο Γιαννουκά, στον οποίο χρεώνουν τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ τους στο 88’, καθώς και λάθη στον πειθαρχικό τομέα.  

Το σχόλιο του Ανδρέα Σταύρου είναι ενδεικτικό:

«Διαβάσαμε το παιχνίδι από πριν, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε και την πατήσαμε από αυτά που είχαμε επισημάνει. Θεωρώ όμως ότι στη χειρότερη περίπτωση θα μπορούσαμε να πάρουμε έστω και έναν βαθμό. Κάποια φάλτσα σφυρίγματα και δικά μας λάθη έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Το ξεχνάμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Ο Κλεάνθης θα προσπαθήσει να «ρεφάρει» στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ. Η προετοιμασία ξεκίνησε με απόντα τον Σάββα Μπαούρη, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα και δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει τον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου.