Άρης: Η «προφητεία» και το πείσμα για απαντήσεις

Άρης: Η «προφητεία» και  το πείσμα για απαντήσεις

Άρης: Η «προφητεία» και το πείσμα για απαντήσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 137 ΦΟΡΕΣ

Όπως ακριβώς το φοβόταν ο Γιώργος Σάββενας την «πάτησαν» οι Αρχαγγελίτες στο παιχνίδι με την Κατταβιά

Δυσάρεστα προφητικός αποδείχθηκε ο Γιώργος Σάββενας όταν, την παραμονή της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, δήλωνε πως τις πρώτες αγωνιστικές και μέχρι οι ομάδες να βρουν το ρυθμό τους, τους βαθμούς τους δίνει ο… ποδοσφαιρικός κυνισμός.

Υπ’ αυτή την έννοια, στο άτυχο παιχνίδι με την Κατταβιά θα προτιμούσε να δει έναν Άρη απλά αποτελεσματικό. Μόνο που αυτό ακριβώς του έλλειψε.

Προσπάθησε, ήταν καλύτερος, κυκλοφόρησε την μπάλα, πίεσε, δημιούργησε τις ευκαιρίες του, όμως στο τέλος της ημέρας, δεν του έμεινε τίποτα, με τον προπονητή του να σκέφτεται πως ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και η ομάδα του να είχε τη λεπτομέρεια που της έλλειψε στη δημιουργία και στην εκτέλεση, αν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μπορούσε να δουλέψει, σταθερά και σε διάρκεια, με το σύνολο των ποδοσφαιριστών του.

Εξυπακούεται πως στον Αρχάγγελο δεν τα έβαψαν «μαύρα» λόγω ενός άσχημου αποτελέσματος. Ίσα ίσα που η ήττα τους πείσμωσε και πολλαπλασίασε το ήδη ισχυρό κίνητρό τους ενόψει του σπουδαίου εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί, με αντίπαλο τη φιλόδοξη Ρόδο.

Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες χωρίς προβλήματα και οι «κιτρινόμαυροι» πιστεύουν ακράδαντα πως έχουν τις δυνατότητες το περασμένο Σάββατο να ξεχαστεί γρήγορα.

Επιστροφή Καραγιάννη
Τα γάντια του Άρη είναι έτοιμος να φορέσει ξανά ο Δημήτρης Καραγιάννης.

Η συνεργασία του με τον ΑΕΡΑ, στον οποίο μεταπήδησε το φετινό καλοκαίρι, δεν «περπάτησε» και ο πολύπειρος τερματοφύλακας είναι έτοιμος να επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους», για να τους βοηθήσει να υλοποιήσει τους φετινούς στόχους τους αλλά και να τους κρατήσει μακριά από τυχόν απρόοπτα, δεδομένου πως ο τερματοφύλακας Μιχάλης Βαρέλης υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του.

Ο Δημήτρης Καραγιάννης πήρε την ελευθέρα του χθες αργά το απόγευμα και θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον πρόεδρο του ΑΕΡΑ, Χρήστο Χριστοφή, όπως και τα μέλη της διοίκησης των «ερυθρόλευκων» για την κατανόηση που έδειξαν και τον σεβασμό της απόφασής του να αποχωρήσει.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή