Γιώργος Παπαδημήτρης: «Αντίο Σωτήρη, πάντα θα σε θυμόμαστε»

Το δικό του «αντίο» στον παλιό ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Σωτήρη Πιστόλα, που «αναχώρησε» το περασμένο Σάββατο για τη «γειτονιά των αγγέλων, λέει, μέσα από λίγες γραμμές, ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου των Μαριτσών, Γιώργος Παπαδημήτρης, υπενθυμίζοντας ποιος ήταν ο σπουδαίος σκόρερ των «ροπαλοφόρων».

Η επιστολή του κ. Παπαδημήτρη:

«Ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Σωτήρης Πιστόλας, απεβίωσε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 53 ετών  και κηδεύτηκε στα Μαριτσά την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.

Ο Σώτος, όπως αποκαλείτο χαϊδευτικά στα γήπεδα, φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή με το Νο 9 σε ηλικία 24 ετών, όταν αποκτήθηκε από τον Διαγόρα Βατίου.

Επί σειρά ετών αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ηρακλή και ήταν δεινός και φοβερός σκόρερ, το δέος και το φόβητρο των τερματοφυλάκων.

Αποκορύφωμα της ποδοσφαιρικής του αξίας ήταν το υπέροχο γκολ που πέτυχε στον αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Δ’ Εθνική επί του Διγενή στο Εθνικό Στάδιο Ρόδου. Έγινε το ίνδαλμα των φίλων του Ηρακλή και ο Ηρακλής πρωταθλητής Δωδεκανήσου και, στη Δ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Εκτός από την ποδοσφαιρική του δράση  υπήρξε και ένας υπέροχος, καλός οικογενειάρχης, δημιουργώντας μία αγαπημένη οικογένεια με τη σύντροφό του Δέσποινα και τα δύο παιδιά τους, Κατερίνα, Μιχάλη-Δανιήλ.

 Αντίο Σωτήρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα των Μαριτσών που σε σκέπασε.

 Πάντα θα σε θυμόμαστε».

Συλλυπητήρια από τον Κλεάνθη

Τη βαθιά οδύνη τους για τον χαμό του Σωτήρη Πιστόλα εκφράζουν με ανακοίνωσή τους, ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Κλεάνθη, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στους οικείους του.