Ιάλυσος: «Έκοψε» τον Άγγελο Διγκόζη, μιλώντας για αξιοπρέπεια!

Το κακό προηγούμενο επαναλαμβάνεται για τον Ιάλυσο. Οι συνεχείς αλλαγές προπονητών…δεν αφήνουν καλό  όνομα στην πιάτσα για την ομάδα του νησιού μας, όσο κι αν είναι σοβαροί οι λόγοι λύσης της συμφωνίας με δυο προπονητές μέχρι τώρα!!

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο οι στόχοι είναι υψηλοί, ο Ιάλυσος  έλυσε τη συνεργασία με τον Μάρκο Στεφανίδη και την Δευτέρα ανακοίνωσε ως διάδοχο κατάσταση την πρόσληψη του Άγγελου Διγκόζη. Δυστυχώς ούτε κι αυτή η συνεργασία ευοδώθηκε.

Και μπορεί τέτοια γεγονότα να έχουν συμβεί και σε μεγαλύτερης Κατηγορίας ομάδες, αλλά αυτό δεν συνάδει με την ιστορία και τους στόχους της ομάδας. Οι λόγοι που ματαιώθηκε η συνεργασία πριν καν ξεκινήσει, δεν έγιναν γνωστοί, αλλά δεν είναι τυχαίο πως ο Ιάλυσος στην ανακοίνωση του, αναφέρεται σε ήθος, αξιοπρέπεια  και αξίες…

Η πλευρά του Ιάλυσου προέβη σε ανακοίνωση μη πραγματοποίησης της συνεργασίας   και μιλάει για παράλογες απαιτήσεις του Διγκόζη, η δε πλευρά του προπονητή, τόνισε μεταξύ άλλων χθες, πως δεν υπήρχε συμφωνία στο οικονομικό και πώς βιάστηκε ο Ιάλυσος να προβεί σε ανακοίνωση. 

Η ανακοίνωση του Ιάλυσου για την μη πραγματοποίηση αυτής της συμφωνίας  αναφέρει: 
«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί η συνεργασία με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη. 

Ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. κατέληξαν στην απόφαση αυτή θέλοντας να διαφυλάξουν την αξιοπρέπεια της ομάδας μας,. 

Στον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ το ήθος και οι αξίες μας δεν μπαίνουν σε διαπραγματεύσεις».

Από χθες το πρωί ο Ιάλυσος  αναζητεί τον καινούργιο του προπονητή, τον οποίο θέλει να φέρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο νησί, για να ασχοληθεί με την ομάδα που είναι έτοιμη να μπει στα… βαθειά έστω κι έτσι.

Τη χθεσινή προπόνηση την επιμελήθηκαν οι κ.κ. Γκάϊδας και Χαρτοφύλης. 

Από πλευράς απουσιών, σε ό,τι αφορά την πρώτη αγωνιστική, ο Γιώργος Δελαπόρτας με απώλεια αρκετών προπονήσεων,  είναι εκείνος που θα απουσιάσει από τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παλληνιακό, ενώ απών θα είναι και ο Περικλής Βελλίνης, που οφείλει αγωνιστική ποινής από την περυσινή περίοδο.